Салат з адигейським сиром
(покроковий рецепт з фото)
Салат - ароматний, легкий і дуже смачний. Підійде і до буденного столу, і до святкового. Спробуйте!
Для салату важливо приготувати смачну заправку, ніж та слід зайнятися в першу чергу. А потім - все просто. Наріжте адигейський сир, помідори, зелень, заправте і насолоджуйтеся!
- Масло оливкове - 500 мілілітрів
- Пучок свіжого базиліку - 1 штука
- Адигейський сир - 200 грам
- Помідори - 600 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Часник - 3 зубчики
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки

Для початку ми приготуємо заправку для нашого салату. Тому ми візьмемо лимон і вичавимо сік в миску.

Додайте до лимонному соку гірчицю, часник видавлений через прес, мелений перець. Добре перемішайте.

Перелийте суміш лимонного соку, гірчиці, часнику і перцю в пляшку з маслом. Щільно закрийте кришкою. Поставте в холодильник мінімум на 3 годину.
Перед вживанням добре струсіть.
Перед вживанням добре струсіть.

На салат візьмемо 3 середніх помідора, шматок адигейського сиру і масло, яке ми приготували.

Помідори і сир наріжте кубиками.

Базилік дрібно порвіть руками.

Змішайте помідори, сир, базилік. Заправте ароматним маслом. Додати сіль за смаком.

Акуратно перемішайте.
Подавайте до столу.
Подавайте до столу.