Салат «вечірка»
(покроковий рецепт з фото)
Який салат приготувати для вечірки? По-перше смачний, по-друге простий і доступний, а по-третє симпатичний. Пропоную один з варіантів, Котрий, сподіваюся, вам сподобається.
Інгредієнти для салату можна коригувати на свій смак. Наприклад, використовувати шпинат або салат айсберг, замість салатного листя, болгарський перець можна замінити помідорами чері. Вибирайте самі і імпровізують!
- Листя салату - 1 пучок
- Яйця - 2 штуки
- Кукурудза консервована - 200 грам
- Перець болгарський - 1 частина
- Стебло селери - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Листя салату моєму, просушуємо, розриваємо на шматочки і викладаємо на блюдо.
Варені яйця ріжемо і висипаємо на салат.
Додаємо болгарський перець нарізаний тонкими шматочками.
Зверху висипаємо кукурудзу.
Стебло селери ріжемо тонко і додаємо в салат.
Для заправки з'єднуємо сметану, гірчицю, пропущений через прес часник і сіль. Перемішуємо.
Салат поливаємо заправкою і подаємо до столу. Смачного!