Салат в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки тарталетки самий звичайний салат легко можна перетворити на вишукану святкову закуску. Хоча салат у нас буде не самий звичайний, а з печінкою тріски.
Гарний спосіб подачі звичайного салату для святкового столу. Наріжте огірки, відварені яйця і цибулю. Розімніть виделкою печінку тріски. Змішайте всі інгредієнти, посоліть і заправте майонезом. Потім викладіть салат в тарталетки, прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл. Попередньо можна охолодити близько півгодини в холодильнику. Смачного!
- tartalettes - 10 штук
- Банку печінки тріски - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Солоний огірок - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Зелень, сіль, спеції - За смаком
Печінка тріски вийміть з банки і розімніть вилкою.
Відваріть і дрібно наріжте яйця.
Подрібніть цибулю.
Дрібно наріжте огірки і злегка відіжміть зайву рідину.
Змішайте всі інгредієнти, посоліть і заправте майонезом. Потім викладіть салат в тарталетки, прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл. Попередньо можна охолодити близько півгодини в холодильнику.