Салат сирно-квасолевий
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную дуже смачний, пікантний і яскравий салат з насиченим смаком. Сьогодні розповім, як приготувати салат сирно-квасолевий. Його можна подавати навіть у свята.
За що я люблю цей салат? В першу чергу за його властивості тамувати голод Він і справді дуже ситний, хоч і не скажу, що "важкий" . Інша безперечна перевага цього блюда - швидкість готування. Так що навіть якщо вам здається, що простіше купити в магазині булочку або щось в цьому дусі, краще потратьте ту ж кількість часу (за яке сходіть в магазин) і приготувати такий салатик. Хай щастить!
- Квасоля червона - 240 грам(1 банка консервованої квасолі)
- Шинка - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Braai - 20 грам(0, 5 пучка)
- Майонез - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Перець мелений - 1 щіпка
З квасолі необхідно злити зайву рідину, кінзу дрібно наріжте, часник пропустіть через прес. Огірки потрібно нарізати середнім кубиком.
Шинку нарізаємо середнім кубиком, сир натираємо на середній тертці. Додаємо майонез і мелений чорний перець. Салат акуратно перемішуємо.
Салат можна готувати і подавати в одній салатниці, а можна розкласти порційно по тарілочках.