Салат «шарлотка»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже красивий і смачний салат для святкового столу. Звичні продукти в незвичайному виконанні прикрасять вашу трапезу і здивують гостей!
Смак у салату виходить дуже ніжний і не залишить нікого байдужим. Приготувати салат "шарлотка" можна як з шинкою, так і будь-яким іншим м'ясним продуктом. Підійде копчене м'ясо, відварна куряча грудка або варена або напівкопчена ковбаса. Для пікантності можна додати маринований огірочок або дрібно рубаний часник. Беріть на замітку!
- Картопля - 300 грам (зварений в шкірці)
- Горошок - 150 грам (консервований)
- Шинка - 150 грам
- Цибуля - 1 штука (невеликий)
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - 150 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 щіпка
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Змастіть кожен млинець злегка майонезом і посипати подрібненою свіжою зеленню.

Наріжте кружечками товщиною 0, 7-1 см.

Покладіть 2-3 столові ложки майонезу і все ретельно перемішайте.

Додайте майонез і перемішайте.

Зверху покладіть половину картопляної маси і ретельно утрамбуйте її ложкою.

Зверху викладіть рівним, плоским шаром залишився картопля. Кінцями плівки, звисаючими по краях, закрийте салат зверху. Добре примніть його руками і приберіть для просочення в холодильник на пару годин.