Салат «Петушки»
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Капуста, Сир, Гриби, Огірок, Печериці, Бекон, Пекінська капуста
Кожна господиня хоче смачно нагодувати гостей і красиво накрити святковий стіл. Пропоную смачний салат з символом наступаючого Нового року - півником. Що, і ще! Салат готується дуже легко.
Подивіться рецепт, як приготувати салат "петушок" новорічний. Він виходить смачним, соковитим і ошатним. А по часу займе зовсім небагато, що важливо перед новорічним святом. Адже всім господиням треба встигнути і самим причепуритися.
Приємних вам клопоту на кухні!
- Грудинка копченная - 100 грам
- Печериці - 5 штук
- Помідор черрі - 7-8 штук
- Огірок - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Сир Російський - 100 грам
- Капуста пекінська - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Перець солодкий - 1 штука
- Гвоздика - 2 штуки
Капусту дрібно наріжте, сир натріть на дрібній тертці, чері наріжте на 4 скибочки, огірок дрібно наріжте.
З перцю виріжте дзьоб, гребінець і наріжте тонкими скибочками для хвоста.