Салат овочевий з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Любителям простих, швидких і неабияких страв пропоную повторити на своїй кухні рецепт приготування салату овочевого з шинкою. Яскравий, соковитий і дуже апетитний він точно заслуговує на увагу.
Класичний рецепт салату овочевого з шинкою - це дуже традиційне поєднання огірка, помідора, солодкого перцю. В даному випадку пропоную спробувати щось інше - легкий і простий салат на основі спаржі.
- Sparzha - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Свіжа зелень - 10 грам
- Цибулина - 0.5-1 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (краще дижонская )
- Перець - 1 щіпка
1. Sparzha - основний інгредієнт цієї страви. Її необхідно вимити й обсушити. Обов'язково видалити верхню частину. Цей рецепт приготування салату овочевого з шинкою передбачає використання не просто ножа, а спеціальної Овочечистка. Завдяки йому салат вийде не тільки дуже смачним, але і неймовірно красивим. Якщо такого пристосування під рукою немає, можна просто нарізати спаржу на 4-6 частин.
2. Наступним невід'ємним компонентом салату є зелень. Використовувати можна не тільки кріп, як в даному випадку, але і петрушку, базилік і зелену цибулю. Попередньо всі потрібно вимити, як слід просушити і подрібнити.
3. Ну і звичайно ж, шинка. Її потрібно нарізати тонкими смужками або невеликими брусочками. Використовувати можна також шинку, приготовлену в домашніх умовах.
4. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями. При бажанні цей простий рецепт салату овочевого з шинкою можна доповнити й іншими овочами за смаком.
5. Цей апетитний салат буде з досить простий заправкою. Для її приготування можна використовувати половинку цибулини, яку потрібно подрібнити ножем. Додати оливкове масло і винний оцет. Пікантність додасть дижонская гірчиця і трохи свежемолотого перцю. Все як слід перемішати.
6. Всі інгредієнти салату з'єднати і ретельно перемішати. Додати заправку і при бажанні трохи підсолити за смаком.
7. От і все, салат овочевий з шинкою в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу. Цей рецепт займе не більше 15 хвилин, а результат перевершить всі ваші очікування.