Салат «Новорічний зорепад»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати дуже цікавий святковий салат, не схожий на звичні нам шубу і олів'є. Дивіться, як приготувати салат "новорічний зорепад", готуйте із задоволенням в свята!
Горішки, мандарини, сир і салат - це дуже просте, але безпрограшна комбінація. Мандарини соковиті, сир і салат ніжні, а горішки завжди роблять салат святковим. До того ж, для приготування салату "новорічний зорепад" не потрібно брати майонез, замість нього прекрасної заправкою послужить бальзамічний оцет і оливкове масло.
- Яблука - 1-2 штук
- Салат - 1 пучок
- Мандарин - 3-4 штук
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Горіхи - 0, 5 склянки
- Сухофрукти - 0, 5 склянки (за смаком)
- Сир фета - 0, 25 склянки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Для заправки раджу використовувати: бальзамічний оцет (0, 25 склянки), сіль (1 середня лінія), цукор (0, 5 чашки), оливкова олія (0, 75 склянки).
Салат крупно поріжте.
Ретельно промийте.
Мандарини почистіть і поділіть на часточки, різати їх не потрібно.
ЯБЛУКО чистий, видаліть серцевину з насінням, а самі фрукти поріжте кубиками. Шкірку можна не очищати, якщо не дуже тверда.
Лук поріжте кубиками, фету можете ложкою подрібнити / пом'яти. З'єднайте всі інгредієнти в салатник, додайте заправку з бальзамічного оцту, масла, сіль і пісочний. Горіхи можете покласти як половинками, так і порізавши їх дрібно.
Салат "новорічний зорепад" готовий! Смачного!
Салат "новорічний зорепад" готовий! Смачного!