Салат «Nisuaz»
(покроковий рецепт з фото)
Nisuaz, це як олів'є - у кожної господині свій рецепт, кожен раз виходить по-новому. Однак від цього салат стає ще смачніше, ситніше і краще. Спробуйте і мій варіант.
Влаштуємо справжнє свято смаку! Змішайте для заправки оливкова олія, оцет, пропущений через прес зубчик часнику, сіль, перець і кілька листочків базиліка. Зелену стручкову квасолю відваріть в киплячій воді, відкиньте на друшляк, а потім швидко обсмажте з часником. Поріжте цибулю, маслини на половинки, помідори і відварені яйця. На дно салатниці покладіть порвані крупно листя салату. Посипте цибулею. У центр гіркою покладіть квасолю, по краях розкладіть яйця і помідори. На квасоля викладіть шматочки консервованого тунця. Посипте маслинами, полийте заправкою і подавайте на стіл. Смачного!
- Квасоля зелена стручкова - 200 грам
- Тунець консерви - 140 грам
- Пучок листового салату - 1 штука
- Маслини без кісточок - 10 штук
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Масло оливкове - 8 Ст. Ложок
- Оцет винний - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Базилік - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком

Зелену стручкову квасолю відваріть в киплячій воді протягом 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк і обдати холодною водою. Швидко обсмажте її на сковороді з порізаним часником.

У центр гіркою покладіть квасолю, по краях розкладіть яйця і помідори. На квасоля викладіть шматочки консервованого тунця. Посипте маслинами, полийте заправкою і подавайте на стіл.