Рецепт Салат «Nisuaz» фото

Салат «Nisuaz»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Бобові, Квасоля, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування
На обід, На святковий стіл, День народження, Весілля
Салати

Nisuaz, це як олів'є - у кожної господині свій рецепт, кожен раз виходить по-новому. Однак від цього салат стає ще смачніше, ситніше і краще. Спробуйте і мій варіант.

Влаштуємо справжнє свято смаку! Змішайте для заправки оливкова олія, оцет, пропущений через прес зубчик часнику, сіль, перець і кілька листочків базиліка. Зелену стручкову квасолю відваріть в киплячій воді, відкиньте на друшляк, а потім швидко обсмажте з часником. Поріжте цибулю, маслини на половинки, помідори і відварені яйця. На дно салатниці покладіть порвані крупно листя салату. Посипте цибулею. У центр гіркою покладіть квасолю, по краях розкладіть яйця і помідори. На квасоля викладіть шматочки консервованого тунця. Посипте маслинами, полийте заправкою і подавайте на стіл. Смачного!

  • Квасоля зелена стручкова - 200 грам
  • Тунець консерви - 140 грам
  • Пучок листового салату - 1 штука
  • Маслини без кісточок - 10 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Масло оливкове - 8 Ст. Ложок
  • Оцет винний - 1, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
латук
Зелену стручкову квасолю відваріть в киплячій воді протягом 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк і обдати холодною водою. Швидко обсмажте її на сковороді з порізаним часником.
латук
У центр гіркою покладіть квасолю, по краях розкладіть яйця і помідори. На квасоля викладіть шматочки консервованого тунця. Посипте маслинами, полийте заправкою і подавайте на стіл.

Схожі рецепти