Салат «мисливський»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Салат"Мисливський" є дуже органічне поєднання яловичини і овочів. При бажанні, яловичину можна замінити копченостями. Отже, простий рецепт салату"Мисливський" .
Опис приготування:
Знаю знаю, "Мисливський" салат може готуватися і зовсім по-іншому. Цей салат, як і багато інших, не має строгого рецепта - одні кажуть, що він готується виключно з додаванням відвареного м'яса, інші ж стверджують, що сюди потрібно додавати копченості (ймовірно, така асоціація викликана назвою відомих копчених мисливських ковбасок). Коротше, дискусій про те, як приготувати салат"Мисливський" правильно, дуже багато.
Ну, а поки хтось дискутує - ми візьмемо і приготуємо дійсно смачний"Мисливський" салат. А правильний він чи ні - яка, по суті, різниця? головне - щоб смачно було!
- Яловичина відварна - 100 грам
- Огірок свіжий - 100 грам
- Помідор - 150 грам
- Цибуля - 30 грам
- Зелень петрушки - - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Отварную говядину нарезаем кубиками.
Огірки - соломкою.
Помідори - кубиками.
Цибуля - дрібно.
Петрушку мелко нарубить.
Змішуємо всі нарізані інгредієнти, додаємо сіль і перець.
Заправляємо маслом, перемішуємо.
Салат"Мисливський" готовий. Смачного!