Салат «мисливський»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "мисливський" є дуже органічне поєднання яловичини і овочів. При бажанні, яловичину можна замінити копченостями. Отже, простий рецепт салату "мисливський" .
Знаю знаю, "мисливський" салат може готуватися і зовсім по-іншому. Цей салат, як і багато інших, не має строгого рецепта - одні кажуть, що він готується виключно з додаванням відвареного м'яса, інші ж стверджують, що сюди потрібно додавати копченості (ймовірно, така асоціація викликана назвою відомих копчених мисливських ковбасок). Коротше, дискусій про те, як приготувати салат "мисливський" правильно, дуже багато.
Ну, а поки хтось дискутує - ми візьмемо і приготуємо дійсно смачний "мисливський" салат. А правильний він чи ні - яка, по суті, різниця? головне - щоб смачно було!
- Яловичина відварна - 100 грам
- Огірок свіжий - 100 грам
- Помідор - 150 грам
- Цибуля - 30 грам
- Зелень петрушки - - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком

Отварную говядину нарезаем кубиками.

Огірки - соломкою.

Помідори - кубиками.

Цибуля - дрібно.

Петрушку мелко нарубить.

Змішуємо всі нарізані інгредієнти, додаємо сіль і перець.

Заправляємо маслом, перемішуємо.

Салат "мисливський" готовий. Смачного!