Салат «королівська»
(покроковий рецепт з фото)
Любителям вишуканих страв на швидку руку рекомендую повторити в домашніх умовах цей класний варіант, як приготувати салат "по-царськи" з червоною ікрою і малосольной рибкою. Шалено смачно!
Секрет цього приголомшливого салату в тому, що інгредієнтів мало, але вони настільки класно поєднуються між собою, що створюють вишуканий ансамбль. Процес приголомшливо простий, так що обов'язково рекомендую на замітку рецепт.
1. Насамперед потрібно поставити варитися яйця.
2. Після остудіть їх як слід і очистіть.
3. Малосольного сьомгу (можна вибрати і іншу червону рибку при бажанні) наріжте кубиками і викладіть в глибокий салатник.
4. Креветки залийте окропом і залиште хвилин на 5. Після відкиньте на друшляк, остудіть і очистіть.
5. Яйця наріжте кубиками.
6. З'єднайте всі інгредієнти, заправте по смаку майонезом. Акуратно все перемішайте.
7. Викладіть на тарілку для подачі, а зверху прикрасьте червоною ікрою.
Ось такий приголомшливий салатик вийшов в результаті. Смачного!
- Малосольна сьомга - 400 грам
- Червона ікра - 100 грам
- Яйце - 6 штук
- Майонез - За смаком
- Креветки - 400 грам
1. Насамперед потрібно поставити варитися яйця.
2. Після остудіть їх як слід і очистіть.
3. Малосольного сьомгу (можна вибрати і іншу червону рибку при бажанні) наріжте кубиками і викладіть в глибокий салатник.
4. Креветки залийте окропом і залиште хвилин на 5. Після відкиньте на друшляк, остудіть і очистіть.
5. Яйця наріжте кубиками.
6. З'єднайте всі інгредієнти, заправте по смаку майонезом. Акуратно все перемішайте.
7. Викладіть на тарілку для подачі, а зверху прикрасьте червоною ікрою.
Ось такий приголомшливий салатик вийшов в результаті. Смачного!