Рецепт Салат «карусель» фото

Салат «карусель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Кукурудза , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Любіть швидкі і апетитні закуски? Пропоную оригінальний варіант ситного страви, яке можна подати навіть на святковий стіл. Перед вами рецепт приготування салату"Карусель" .

Опис приготування:

1. Якщо в рецепт приготування салату"Карусель" використовується свіже філе, тоді його необхідно вимити і залити холодною водою. Відварити до готовності, остудити і нарізати невеликими кубиками. Копчену грудку просто нарізати і відправити в салатник.

2. Скибочку хліба подрібнити кубиками і відправити на деко або в форму для запікання. Побризкати оливковою олією і відправити в розігріту духовку. При бажанні можна додати трохи подрібненого часнику, ароматних трав або інших улюблених спецій, щоб надати сухарикам пікантності.

3. Очистити цибулину і подрібнити. Можна просто ошпарити окропом, а потім просушити або замаринувати на деякий час.

4. Якщо морква по-корейськи нарізати довгими смужками, їх краще розрізати навпіл, щоб зручніше було їсти.

5. У глибокому салатнику з'єднати цибулю, філе і морква, додати кукурудзу.

6. Все ретельно перемішати, при бажанні посолити або поперчити. Додати майонез.

7. Перед подачею викласти зверху сухарики або подати їх на окремій тарілці.

При бажанні цей простий рецепт салату"Карусель" можна доповнити болгарським перцем, помідором або кубиками сиру.

Смачного!

  • Цибулина - 1 штука
  • Кукурудза консервована - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Куряча грудка - 200 грам (відварна або копчена)
  • Хліб - 2-3 скибочок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Майонез - За смаком
  • Оливкова олія - 2-3 капель
1. Якщо в рецепт приготування салату"Карусель" використовується свіже філе, тоді його необхідно вимити і залити холодною водою. Відварити до готовності, остудити і нарізати невеликими кубиками. Копчену грудку просто нарізати і відправити в салатник.

2. Скибочку хліба подрібнити кубиками і відправити на деко або в форму для запікання. Побризкати оливковою олією і відправити в розігріту духовку. При бажанні можна додати трохи подрібненого часнику, ароматних трав або інших улюблених спецій, щоб надати сухарикам пікантності.

3. Очистити цибулину і подрібнити. Можна просто ошпарити окропом, а потім просушити або замаринувати на деякий час.

4. Якщо морква по-корейськи нарізати довгими смужками, їх краще розрізати навпіл, щоб зручніше було їсти.

5. У глибокому салатнику з'єднати цибулю, філе і морква, додати кукурудзу.

6. Все ретельно перемішати, при бажанні посолити або поперчити. Додати майонез.

7. Перед подачею викласти зверху сухарики або подати їх на окремій тарілці.

При бажанні цей простий рецепт салату"Карусель" можна доповнити болгарським перцем, помідором або кубиками сиру.

Смачного!

Схожі рецепти