Салат «Гранатовий браслет» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів набору інгредієнтів для цього салату існує величезна кількість, я пропоную використовувати шинку або будь-яку іншу ковбасу, яйця і звичні картопля, буряк і гранат. Вийде смачно!
Рецепт, як приготувати салат "гранатовий браслет" з ковбасою, дуже простий. Все інгердіенти можна приготувати заздалегідь, а потім просто викласти подрібнені картопля, ковбасу, яйця і буряк шарами, змастивши майонезом і прикрасивши зернами граната. Салат вийде по-справжньому новорічним і дуже апетитним. Читайте докладний покроковий рецепт нижче.
- Гранат - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Буряк - 1 штука
- Яйця курячі - 3 штуки
- Шинка - 250 грам
- Майонез - 150 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В одній каструлі зваріть буряк і картопля, в інший - яйця.
Дно плоскої тарілки прикрасьте листом салату, в середину поставте високу склянку. Першим шаром викладіть картоплю, який попередньо натріть на крупній тертці. Картопля я вважаю за краще натирати саме на крупній тертці, оскільки він у мене дуже крохмальний і, подрібнений на дрібній тертці, перетворюється в однорідну клейку масу, зовсім апетитну.
Шинку або будь-яку іншу ковбасу, яка вам подобається (можна брати і варену, і копчену), поріжте невеликими кубиками і викладіть на змащене майонезом картопля.
Зверху викладіть відварені вкурутую і дрібно порізані яйця, також змастіть їх майонезом.
Останній шар - натерта на дрібній тертці буряк. Зверху знову рясно змастіть майонезом.
Прикрасьте салат "гранатовий браслет з ковбасою" насінням граната. Дайте йому трохи постояти (хвилин 15-20), потім акуратно вийміть склянку. От і все, салат готовий до подачі до новорічного столу.