Салат «Гранатовий браслет» з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "гранатовий браслет" в нашій родині вважається виключно новорічним і готується тільки до цього свята. До складу можемо класти найрізноманітніші інгредієнти, але ось оформлення залишається тією самою.
Тут я розповім, як приготувати салат "гранатовий браслет" з копченою куркою швидко і просто. Все інгердіенти подготавляваются заздалегідь, відварюються і чистяться, а потім буквально в лічені хвилини подрібнюються і викладаються шарами. Спробуйте і ви приготувати цей новорічний салат!
- Картопля - 2 штуки
- Буряк - 1 штука
- Копчений окіст - 1 штука
- Гранат - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 150 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, відваріть заздалегідь картопля і буряк.
Салат "гранатовий браслет" найчастіше оформляють у вигляді кола з поглибленням в центрі. Для цього в середину плоскої тарілки поставте склянку догори дном. Навколо склянки викладіть натертий на крупній тертці відварена картопля.
М'ясо курки відокремте від кістки, подрібніть і викладіть другим шаром. Зверху змастіть майонезом.
Натріть на крупній тертці твердий сир (раджу брати пармезан або схожий) і викладіть на копчену курку.
Змастіть попередній шар майонезом, викладіть натерту буряк, зверху також рясно змастіть майонезом.
Останній шар декоративний, щільно викладіть зерна граната по всій поверхні салату. Залиште салат на 15 хвилин, щоб всі верстви просочилися, потім акуратно вийміть склянку. Смачного!