Рецепт Салат «Фрешер» фото

Салат «Фрешер»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Зелень , Яйця , Шинка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Легкий і в приготуванні, і для шлунка салатик, який можна приготувати для обіднього перекусу, на вечерю або навіть для святкового столу. Готується він дуже легко і швидко, а виходить смачним.

Опис приготування:

Цей легкий в приготуванні, смачний салат з освіжаючим смаком універсальний - адже його можна приготувати і в звичайний день для легкого перекусу або вечері, і на святковому столі цей салат не залишиться без уваги. А готується він дуже просто, в цьому ви зможете переконатися, прочитавши і переглянувши цей рецепт, в якому я розповім, як приготувати салат"Фрешер" .

  • Яйце варене - 2 штуки
  • Помідори черрі - 4-5 штук
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Сир - 40-50 грам
  • Шинка - 50-60 грам
  • Листя салату - 70 грам
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки (за смаком)
салат
Інгредієнти для салату. Заправити салат можна оливковою олією, змішаним з лимонним соком або майонезом.
салат
Я готую салат в дві тарілки на дві персони. У кожну тарілку викладемо листя салату, порвав их на кусочки.
салат
Нарізаємо соломкою шинку і огірок і викладаємо поверх листя салату.
салат
Сир нарізаємо соломкою, додаємо в тарілку.
салат
Помідори черрі і яйця наріжемо на 4 частини і красиво викладемо на тарілку. Посипаємо сіллю і поливаємо заправкою - оливкова олія з лимонним соком або майонезом. Салат готовий.

Схожі рецепти