Салат «Фрешер»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Легкий і в приготуванні, і для шлунка салатик, який можна приготувати для обіднього перекусу, на вечерю або навіть для святкового столу. Готується він дуже легко і швидко, а виходить смачним.
Опис приготування:
Цей легкий в приготуванні, смачний салат з освіжаючим смаком універсальний - адже його можна приготувати і в звичайний день для легкого перекусу або вечері, і на святковому столі цей салат не залишиться без уваги. А готується він дуже просто, в цьому ви зможете переконатися, прочитавши і переглянувши цей рецепт, в якому я розповім, як приготувати салат"Фрешер" .
- Яйце варене - 2 штуки
- Помідори черрі - 4-5 штук
- Огірок свіжий - 1 штука
- Сир - 40-50 грам
- Шинка - 50-60 грам
- Листя салату - 70 грам
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
Інгредієнти для салату. Заправити салат можна оливковою олією, змішаним з лимонним соком або майонезом.
Я готую салат в дві тарілки на дві персони. У кожну тарілку викладемо листя салату, порвав их на кусочки.
Нарізаємо соломкою шинку і огірок і викладаємо поверх листя салату.
Сир нарізаємо соломкою, додаємо в тарілку.
Помідори черрі і яйця наріжемо на 4 частини і красиво викладемо на тарілку. Посипаємо сіллю і поливаємо заправкою - оливкова олія з лимонним соком або майонезом. Салат готовий.