Рецепт Салат «французький» фото

Салат «французький»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Вже не раз я говорила про те, що дуже люблю готувати салати. З приводу і без вони частенько з'являються в моєму домашньому меню. І я звертаюся до різних кухонь світу, щоб знайти цікаві рецепти.

Опис приготування:

Отже, моїм вибором сьогодні стала Франція. Але я не стала брати складне і вишукане блюдо, а зупинилося на простому буденному рецепті. Я вирішила дізнатися, як приготувати салат"Французький" картопляний. Можна сказати, що це гарнір, тільки в холодному вигляді. До нього можна сміливо подавати запечену рабу або курку.

  • Картопля молода - 1100 грам
  • Оливкова олія"extra-virgin" - 0, 5 склянки
  • Винний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Каперсами сушені - 1 Ст. Ложка
  • Ріпчасту цибулю червоний - 0, 5 штуки
  • Рукола - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат
Маленький молода картопля добре промийте, розріжте його на половинки.
салат
Залийте картопля великою кількістю води. Додайте сіль. Доведіть все до кипіння. Потім варите картоплю протягом 10 хвилин. Після відкиньте овочі на друшляк. Остудіть їх.
салат
Для заправки змішайте масло з оцтом і гірчицею. Потім додайте до заправки подрібнений шалот і часник, а також каперси і сіль.
салат
Заправку влийте до ще теплого картоплі. Перемішайте і залиште хоча б на годину, щоб картопля добре просочилася.
салат
Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями.
салат
Додайте до картоплі цибулю і рукколу. Можете нарвати і іншу зелень (наприклад, петрушку і чебрець). Не забудьте посолити і поперчити страву. Смачного!

Схожі рецепти