Салат до тушкованої риби
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю готувати прості салати до основних страв. Вони добре контрастують за смаком і текстурою. Особливо ідеально поєднуються свіжі овочі, які підходять під багато приготовані продукти.
Я ж вам пропоную прочитати про те, як приготувати салат до тушкованої риби. Смак такий рибки зазвичай делікатний, тому його найкраще підкреслити за допомогою заправки в салаті. Саме тому я вибрала грецький йогурт, а основні інгредієнти знайомі всім: огірки, помідори і ріпчасту цибулю.
- Огірок - 3 штуки
- Ріпчасту цибулю червоний - 1 штука
- Помідори черрі - 500 грам
- Йогурт грецький - 1 Склянка
- Оцет рисовий - 2 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Гірчичний - 0, 25 чайних ложки
- Лук гранульований - 0, 25 чайних ложки
- Часник гранульований - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Кріп, гілочка - 4 штуки
- М'ята, листочок - 4 штуки
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Базилік, листочок - 4 штуки
Огірки наріжте середніми шматочками. Помідори розрізати навпіл, а очищену цибулю наріжте півкільцями.
Зробіть заправку. Перемішайте йогурт з гірчицею, оцтом, цукром, гранульованим часником і цибулею, сіллю, перцем. Також подрібніть м'яту, кріп, базилік і петрушку. Додайте зелень в заправку. Перемішайте.
Змішайте в салатниці овочі і заправку. Салат готовий! Смачного!