Рецепт Салат до тушкованої риби фото

Салат до тушкованої риби
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі , Помідор , Огірок , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Я дуже люблю готувати прості салати до основних страв. Вони добре контрастують за смаком і текстурою. Особливо ідеально поєднуються свіжі овочі, які підходять під багато приготовані продукти.

Опис приготування:

Я ж вам пропоную прочитати про те, як приготувати салат до тушкованої риби. Смак такий рибки зазвичай делікатний, тому його найкраще підкреслити за допомогою заправки в салаті. Саме тому я вибрала грецький йогурт, а основні інгредієнти знайомі всім: огірки, помідори і ріпчасту цибулю.

  • Огірок - 3 штуки
  • Ріпчасту цибулю червоний - 1 штука
  • Помідори черрі - 500 грам
  • Йогурт грецький - 1 Склянка
  • Оцет рисовий - 2 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Гірчичний - 0, 25 чайних ложки
  • Лук гранульований - 0, 25 чайних ложки
  • Часник гранульований - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Кріп, гілочка - 4 штуки
  • М'ята, листочок - 4 штуки
  • Петрушка, гілочка - 2 штуки
  • Базилік, листочок - 4 штуки
салат до тушкованої риби - фото крок 1
Огірки наріжте середніми шматочками. Помідори розрізати навпіл, а очищену цибулю наріжте півкільцями.
салат до тушкованої риби - фото крок 2
Зробіть заправку. Перемішайте йогурт з гірчицею, оцтом, цукром, гранульованим часником і цибулею, сіллю, перцем. Також подрібніть м'яту, кріп, базилік і петрушку. Додайте зелень в заправку. Перемішайте.
салат до тушкованої риби - фото крок 3
Змішайте в салатниці овочі і заправку. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти