Салат «Цезар» з куркою простий
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар" - популярний салат в сучасній кулінарії. Хоча придумав його італієць на ім'я Цезар Кардіні. Сьогодні це блюдо подають по всіх ресторанах світу. Спробуйте зробити його будинку.
Основні інгредієнти салату "цезар" : крутон з пшеничного хліба, листя салату Ромен, тертий пармезан і цікава заправка.
Її "фішка" - свіжі яйця, витримані 1 хвилину в окропі і охолоджені. Кажуть, цей секрет з яйцями Цезарю розповіла його мати. Яйця збиваються з оливковою олією і приправляються часником, лимонним соком і Вустерського соусом. У класичному вигляді салат виходить досить легким, тому ви можете додати яйце, зварене круто або смажену курку. Сьогодні дізнаємося, як приготувати салат "цезар" з куркою класичний.
- Курка - 300 грам (філе)
- Салат - 500 грам
- Пармезан - 70 грам
- Масло оливкове - 100 мілілітрів
- Хліб - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Анчоуси - 15 грам
- Яйце - 2 штуки
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
Філе курки загорніть у фольгу і запечіть в духовці, після цього поріжте його на шматочки.
Крутонами: поріжте хліб (багет) на кубики в 1 см., перемішайте з 4 ст. L. Оливкового масла, 1/2 ç.l. Сіль і 1 ç.l. Меленого перцю. Розкладіть на деку і запікайте при 200 ° С протягом 15 хвилин до золотистого кольору.
Крутонами: поріжте хліб (багет) на кубики в 1 см., перемішайте з 4 ст. L. Оливкового масла, 1/2 ç.l. Сіль і 1 ç.l. Меленого перцю. Розкладіть на деку і запікайте при 200 ° С протягом 15 хвилин до золотистого кольору.
Заправка: яйця варіть в окропі рівно 1 хвилину, потім трохи остудіть і почистіть, можна використовувати чайну ложку.
Додайте анчоуси, 20 г. Тертого пармезана, часник, лимонний сік і 2 ст.Л. Оливкового масла. Перемішайте за допомогою блендера до однорідної маси.
Листя салату промийте, обсушити і порвіть на великі шматки. Додайте крутон, 40 г. Тертого пармезана и заправку, перемішайте. Викладіть салат на тарілки, додайте шматочки курки. Посипте зверху залишилися пармезаном.
Смачного!
Смачного!