Салат «бурштиновий»
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, красиво оформлений і дуже смачний салат "бурштиновий" в домашніх умовах - відмінний варіант для святкового столу. Таке блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей.
Класичний рецепт салату "бурштиновий" - це ситний і дуже смачний варіант, до того ж, красиво оформлений. Такий салат можна зробити як шарами, так і перемішавши.
1. Насамперед потрібно відправити вимите філе в каструлю з водою. Довести до кипіння і зварити до готовності. Також поставити варити вимиту моркву.
2. На сковороді розігріти олію.
3. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. Надіслати на сковороду і обсмажити до золотистого кольору.
4. Тим часом нарізати гриби і викласти слідом на сковороду. Посолити, поперчити за смаком і смажити до готовності.
5. Яйця вбити в невелику мисочку, додати дрібку солі і перцю, збити віночком.
6. Вилити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла тонкий млинець і обсмажити з двох сторін.
7. Обсмажені гриби і відварну курку добре остудити.
8. Морква очистити і натерти на середній терці.
9. На дно салатник викласти курку і змастити невеликою кількістю майонезу. Щоб салат "бурштиновий" в домашніх умовах більш презентабельно виглядав, в середину можна поставити склянку.
10. На курку викласти шар моркви, також змащений майонезом.
11. Слідом грибочки з цибулею.
12. Яєчні млинці нарізати тонкими смужками і викласти наступним шаром. Додати трохи майонезу.
13. На середній терці натерти сир і викласти зверху. Рясно змастити майонезом і притиснути ложкою, щоб був рівний шар.
14. Верх салату потрібно прикрасити кукурудзою, доповнивши ягодами журавлини. Також в рецепт приготування салату "бурштиновий" можна використовувати зерна граната.
Перед подачею салат потрібно прибрати в холодильник мінімум на 1 час, щоб він як слід просочився.
- Куряче філе - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Кукурудза консервована - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Майонез - За смаком
- Журавлина - 2-3 Ст. Ложок
1. Насамперед потрібно відправити вимите філе в каструлю з водою. Довести до кипіння і зварити до готовності. Також поставити варити вимиту моркву.
2. На сковороді розігріти олію.
3. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. Надіслати на сковороду і обсмажити до золотистого кольору.
4. Тим часом нарізати гриби і викласти слідом на сковороду. Посолити, поперчити за смаком і смажити до готовності.
5. Яйця вбити в невелику мисочку, додати дрібку солі і перцю, збити віночком.
6. Вилити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла тонкий млинець і обсмажити з двох сторін.
7. Обсмажені гриби і відварну курку добре остудити.
8. Морква очистити і натерти на середній терці.
9. На дно салатник викласти курку і змастити невеликою кількістю майонезу. Щоб салат "бурштиновий" в домашніх умовах більш презентабельно виглядав, в середину можна поставити склянку.
10. На курку викласти шар моркви, також змащений майонезом.
11. Слідом грибочки з цибулею.
12. Яєчні млинці нарізати тонкими смужками і викласти наступним шаром. Додати трохи майонезу.
13. На середній терці натерти сир і викласти зверху. Рясно змастити майонезом і притиснути ложкою, щоб був рівний шар.
14. Верх салату потрібно прикрасити кукурудзою, доповнивши ягодами журавлини. Також в рецепт приготування салату "бурштиновий" можна використовувати зерна граната.
Перед подачею салат потрібно прибрати в холодильник мінімум на 1 час, щоб він як слід просочився.