Рецепт Салат «бурштиновий» фото

Салат «бурштиновий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Яскравий, красиво оформлений і дуже смачний салат "бурштиновий" в домашніх умовах - відмінний варіант для святкового столу. Таке блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей.

Класичний рецепт салату "бурштиновий" - це ситний і дуже смачний варіант, до того ж, красиво оформлений. Такий салат можна зробити як шарами, так і перемішавши.

1. Насамперед потрібно відправити вимите філе в каструлю з водою. Довести до кипіння і зварити до готовності. Також поставити варити вимиту моркву.

2. На сковороді розігріти олію.

3. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. Надіслати на сковороду і обсмажити до золотистого кольору.

4. Тим часом нарізати гриби і викласти слідом на сковороду. Посолити, поперчити за смаком і смажити до готовності.

5. Яйця вбити в невелику мисочку, додати дрібку солі і перцю, збити віночком.

6. Вилити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла тонкий млинець і обсмажити з двох сторін.

7. Обсмажені гриби і відварну курку добре остудити.

8. Морква очистити і натерти на середній терці.

9. На дно салатник викласти курку і змастити невеликою кількістю майонезу. Щоб салат "бурштиновий" в домашніх умовах більш презентабельно виглядав, в середину можна поставити склянку.

10. На курку викласти шар моркви, також змащений майонезом.

11. Слідом грибочки з цибулею.

12. Яєчні млинці нарізати тонкими смужками і викласти наступним шаром. Додати трохи майонезу.

13. На середній терці натерти сир і викласти зверху. Рясно змастити майонезом і притиснути ложкою, щоб був рівний шар.

14. Верх салату потрібно прикрасити кукурудзою, доповнивши ягодами журавлини. Також в рецепт приготування салату "бурштиновий" можна використовувати зерна граната.

Перед подачею салат потрібно прибрати в холодильник мінімум на 1 час, щоб він як слід просочився.


  • Куряче філе - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби - 300 грам
  • Сир - 150 грам
  • Кукурудза консервована - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Майонез - За смаком
  • Журавлина - 2-3 Ст. Ложок
Класичний рецепт салату "бурштиновий" - це ситний і дуже смачний варіант, до того ж, красиво оформлений. Такий салат можна зробити як шарами, так і перемішавши.

1. Насамперед потрібно відправити вимите філе в каструлю з водою. Довести до кипіння і зварити до готовності. Також поставити варити вимиту моркву.

2. На сковороді розігріти олію.

3. Очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину. Надіслати на сковороду і обсмажити до золотистого кольору.

4. Тим часом нарізати гриби і викласти слідом на сковороду. Посолити, поперчити за смаком і смажити до готовності.

5. Яйця вбити в невелику мисочку, додати дрібку солі і перцю, збити віночком.

6. Вилити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла тонкий млинець і обсмажити з двох сторін.

7. Обсмажені гриби і відварну курку добре остудити.

8. Морква очистити і натерти на середній терці.

9. На дно салатник викласти курку і змастити невеликою кількістю майонезу. Щоб салат "бурштиновий" в домашніх умовах більш презентабельно виглядав, в середину можна поставити склянку.

10. На курку викласти шар моркви, також змащений майонезом.

11. Слідом грибочки з цибулею.

12. Яєчні млинці нарізати тонкими смужками і викласти наступним шаром. Додати трохи майонезу.

13. На середній терці натерти сир і викласти зверху. Рясно змастити майонезом і притиснути ложкою, щоб був рівний шар.

14. Верх салату потрібно прикрасити кукурудзою, доповнивши ягодами журавлини. Також в рецепт приготування салату "бурштиновий" можна використовувати зерна граната.

Перед подачею салат потрібно прибрати в холодильник мінімум на 1 час, щоб він як слід просочився.

Схожі рецепти