Рецепт Салат «браслет» фото

Салат «браслет»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Бобові, Курка, Горох, Консервований горошок
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати

Дуже апетитний і надзвичайно красивий салат "браслет" можна приготувати не тільки на обід або вечерю, але і на святковий стіл.

Варіантів подібного оформлення страв існує чимало. Пропоную вашій увазі сонячний і яскравий салат "браслет" .

  • Яйце - 5 штук
  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • М'ясо - 400 грам
  • Кукурудза консервована - 200 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Свіжа зелень - 20 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
салат
1. Рецепт приготування салату "браслет" починається з підготовки всіх інгредієнтів. Необхідно вимити і поставити варити м'ясо, моркву і картоплю, буряк і яйця. Готову картоплю остудити, очистити і натерти на середній терці. Щоб зручніше було підтримувати форму салату, в середину блюда можна поставити високу склянку. Викласти картоплю на тарілку, можна посолити і поперчити, змастити рясно майонезом.
салат
2. Відварене м'ясо остудити і нарізати невеликими кубиками.
салат
3. М'ясо також краще посолити і поперчити. Потім змастити за смаком майонезом.
салат
4. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Залити його окропом на кілька хвилин, потім воду злити і цибулю просушити. Викласти зверху м'яса.
салат
5. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Можна використовувати лук, петрушку, кріп, базилік, Kinzu і т.Д.. Викласти в салат.
салат
6. Зварені круто яйця остудити і очистити. Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на середній терці. Викласти наступним шаром і змастити майонезом. Можна підсолити і поперчити за смаком.
салат
7. Волоські горіхи подрібнити за допомогою блендера або кухонного молоточка. Викласти в салат і трохи промазати майонезом.
салат
8. Жовтки натерти на тертці або розім'яти виделкою. Трохи підсолити і викласти наступним шаром.
салат
9. Морква очистити і натерти на тертці. Викласти в салат і змастити майонезом.
салат
10. Буряк очистити і також натерти на тертці. Викласти наступним шаром і притиснути руками або ложкою. Змастити майонезом.
салат
11. Консервовану кукурудзу відкинути на друшляк. Викласти верхнім шаром. Тепер стакан з середини можна акуратно дістати. Салат відправити в холодильник на деякий час, щоб він просочився. От і все, салат "браслет" в домашніх умовах можна прикрасити зеленню і подавати до столу.

Схожі рецепти