Новорічний салат «Нефритовий браслет»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату «Нефритовий браслет». У цьому салаті отличнейшее поєднання ківі і м'яса. Салат виходить красивим і смачним.
Даний салат - альтернатива салату «Гранатовий браслет». Так як гранат люблять не всі, ми спробували замінити його в цьому салаті. Основні інгредієнти салату - куряча грудинка, ківі і картопля.
- Картопля - 4 штуки
- Сіль - - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Грудинка куряча - 700 грам
- Ківі - 3 штуки
- Копчений сир - 200 грам
- Курячі яйця - 4 штуки
- Пакет Майонезу - 1 штука
1. Отвариваем куриную грудинку с луковицей, з чорним перцем і лавровим листом. Варити хвилин сорок п'ять - годину. М'ясо відокремлюємо від кісток, зрозумілою Валог. Салат буде, таким чином, ніжніше.
2. Круто відварюємо яйця, очищаємо від шкаралупи, відварюємо картоплю і моркву, варимо прямо в шкірці, остужіваем і очищаємо від шкірки.
3. Розплітаючи сир-косичку і дрібно наріжемо. Якщо Вам не подобається сир копчений, то його цілком можна замінити сиром Голландським або Російським. Сир натираємо на тертку. Поділяємо всі продукти на дві частини.
4. Банку з-під оливок можна використовувати замість кільця. У центрі страви встановлюємо банку. Половину курячого м'яса викладаємо навколо банки і трохи підсолити. Злегка прітрамбовиваем кожен шар. Половинку картоплі натираємо поверх м'яса, солимо і натираємо половинку моркви. Натираємо яйця поверх моркви. Викладаємо половину потертого сиру. Наносимо сітку з майонезу.
5. Овочі, що залишилися викладаємо так: куряче м'ясо, після - сир, яйця, морква і картопля.
6. Салат змащуємо майонезом, банку виймаємо, прикрашаємо шматочками ківі.