Рецепт Салат «березовий гай» з чорносливом фото

Салат «березовий гай» з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Сухофрукти, Чорнослив, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Рецептів салатів багато не буває! На кожне свято я роблю новий, ніж постійно дивую гостей. А ще хочеться якомога красивіше їх подати, щоб отримати естетичне задоволення!

Прочитайте, як приготувати салат "березовий гай" з чорносливом. Останній використовують, щоб прикрасити салат у вигляді беріз, імітуючи кору. Бачила я і як "малюють" на салаті дерева майонезом, але і так його багато в самому блюді, а ще й зверху ... Я не стала його додавати. І сам салат смачний, поживний і трохи солодкуватий.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Огірок - 2 штуки
  • Чорнослив без кісточок - 100 грам
  • Волоський горіх - 50 грам
  • Майонез - За смаком
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь відваріть яйця (круто) і грудку (в підсоленій воді).
салат
Грудку наріжте соломкою і покладіть першим шаром в салатницю.
салат
Чорнослив промийте і залийте теплою водою хвилин на 15. Потім дрібно його наріжте і викладіть наступним шаром. Залиште пару штук для прикраси. Потім полийте майонезом.
салат
Огірки помийте і натріть на крупній тертці. Викладіть їх наступним шаром. Промажьте його майонезом.
салат
Зверху натріть яйця на тертці, змастіть їх майонезом.
салат
В кінці подрібніть горіх, а з залишився чорносливу зробіть смужки. Іподсоедіняются, як на березової корі. Смачного!

Схожі рецепти