Салат «березовий гай» з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів салатів багато не буває! На кожне свято я роблю новий, ніж постійно дивую гостей. А ще хочеться якомога красивіше їх подати, щоб отримати естетичне задоволення!
Прочитайте, як приготувати салат "березовий гай" з чорносливом. Останній використовують, щоб прикрасити салат у вигляді беріз, імітуючи кору. Бачила я і як "малюють" на салаті дерева майонезом, але і так його багато в самому блюді, а ще й зверху ... Я не стала його додавати. І сам салат смачний, поживний і трохи солодкуватий.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Чорнослив без кісточок - 100 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Заздалегідь відваріть яйця (круто) і грудку (в підсоленій воді).
Грудку наріжте соломкою і покладіть першим шаром в салатницю.
Чорнослив промийте і залийте теплою водою хвилин на 15. Потім дрібно його наріжте і викладіть наступним шаром. Залиште пару штук для прикраси. Потім полийте майонезом.
Огірки помийте і натріть на крупній тертці. Викладіть їх наступним шаром. Промажьте його майонезом.
Зверху натріть яйця на тертці, змастіть їх майонезом.
В кінці подрібніть горіх, а з залишився чорносливу зробіть смужки. Іподсоедіняются, як на березової корі. Смачного!