Рецепт Сациві з цвітною капустою фото

Сациві з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Святковий обід
Соуси

Ще одна дуже смачна закуска грузинського походження - сациві з цвітною капустою. Рецепт досить простий, проте закуска виходить - фантастично смачна.

Кольорова капуста - один з тих овочів, які чудово поєднуються з традиційною грузинською пастою сациві. Тому сациві з цвітною капустою в Грузії - дуже популярна закуска. Розповідаю, як її зробити в домашніх умовах.

  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Цибуля - 3 штуки
  • Горіхи - 300 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - 4 чайних ложки (обкладинка, пажитник, koriandr, чорнобривці, перець гострий)
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Олія - 4 чайних ложки
сациві з цвітною капустою - фото крок 1
Спершу потрібно зробити пасту сациві. Робиться вона просто: пропускаємо через м'ясорубку горіхи і часник, додаємо спеції, вливаємо оцет. Перемішуючи, вливаємо потроху холодну воду. Як тільки паста придбає потрібну консистенцію - припиняємо додавати воду. Повинна вийти така паста, як на фото.
сациві з цвітною капустою - фото крок 2
Цвітну капусту моєму, зрозуміти суцвіття, кидаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин.
сациві з цвітною капустою - фото крок 3
Цибуля крупно нарізаємо і обсмажуємо на олії до золотистого. Формуємо закуску: на блюдо викладаємо обсмажену цибулю, зверху кольорову капусту, і заливаємо все це справа пастою. При бажанні, прикрашаємо зеленню і зернами граната. Сациві з цвітною капустою готовий!

Схожі рецепти