Курка сациві
(покроковий рецепт з фото)
Необов'язково бути в Грузії, щоб спробувати їх національне і шалено смачне сациві. Цього разу я розповім вам, як приготувати курку сациві без клопоту і праці.
Курка сациві відмінно впорається із завданням святкової страви, т. До. Смак і аромат цієї страви говорить сам за себе. Смак у цієї страви неповторний, ніжний, а курка виходить соковитою і м'якою. Як гарнір подавайте до курки відварений рис. Перед подачею прикрасьте сациві кінзою і естрагоном. Важливо відмітити, що волоські горіхи, це невід'ємна частина цієї страви, без них не обійтися. Смачного!
- Braai - 1 пучок
- Перець чилі - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Шматки курки - 1 кілограм
- Сіль і перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Естрада - 2 Ст. Ложки
- Braai - 2 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Курячий бульйон - 2 склянки
1
У блендері з'єднайте горіхи, часник, пучок кінзи, чилі перець, 1 стакан курячого бульйону і сік лимона. Збийте все до стану пасти.
2
Курку приправити сіллю, перцем і обсмажте на сковороді з оливковою олією на середньому вогні до золотистого кольору.
3
У жирі з під курки на сковороді обсмажити цибулю на повільному вогні близько 5 хвилин.
4
Додайте борошно і тонкою цівкою влийте курячий бульйон, постійно помішуйте до однорідного стану.
5
Доведіть пасту з цибулею до кипіння, додайте суміш з волоськими горіхами і перемішайте.
6
До сациві додайте курку. Доведіть курку з соусом до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте близько 30 хвилин. Смачного!