Рецепт Рулетики з баклажанів фото

Рулетики з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рулетики з баклажанів з даного рецептом - дивовижно смачна і разюче проста в приготуванні закуска з доступних і недорогих інгредієнтів. Дуже хороша для літнього застілля.

Опис приготування:

Рулетики з баклажанів виглядають неймовірно красиво і апетитно. Часник надає цьому блюду пікантність. Так як часник обсмажується на сковорідці, то частково йдуть його якості стійкого запаху. Але так як обсмажуємо начинку ми недовго, тому може запах залишатися (не такий стійкий звичайно) і гостей або домашніх слід обов'язково попередити про це заздалегідь. Бажаю приємного приготування!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Олія - - За смаком
  • Томатним посла - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - - За смаком
рулетики з баклажанів - фото крок 1
Овочі промиваємо.
рулетики з баклажанів - фото крок 2
Тоненько нарізаємо баклажани.
рулетики з баклажанів - фото крок 3
Нарізані баклажани викладаємо на деко, застелений папером для випікання. Змастити з двох сторін маслом, посолити і запікати в духовці при 230 градусах близько 5-7 хвилин.
рулетики з баклажанів - фото крок 4
Потім морква очищаємо від шкірки, натираємо на дрібній тертці, цибулю нарізаємо. Часник очищаємо і пропускаємо через прес.
рулетики з баклажанів - фото крок 5
У пательні розігріваємо дві столові ложки олії. Обсмажуємо в ньому цибулю і моркву до м'якості.
рулетики з баклажанів - фото крок 6
Додаємо томатну пасту і майонез, перемішуємо.
рулетики з баклажанів - фото крок 7
Потім додаємо часник.
рулетики з баклажанів - фото крок 8
Готову начинку викладаємо на баклажан і звертаємо рулетик.
рулетики з баклажанів - фото крок 9
Готові рулетики викладаємо на блюдо і прикрашаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти