Рулетики з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з баклажанів з даного рецептом - дивовижно смачна і разюче проста в приготуванні закуска з доступних і недорогих інгредієнтів. Дуже хороша для літнього застілля.
Рулетики з баклажанів виглядають неймовірно красиво і апетитно. Часник надає цьому блюду пікантність. Так як часник обсмажується на сковорідці, то частково йдуть його якості стійкого запаху. Але так як обсмажуємо начинку ми недовго, тому може запах залишатися (не такий стійкий звичайно) і гостей або домашніх слід обов'язково попередити про це заздалегідь. Бажаю приємного приготування!
- Баклажан - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Голівка часнику - 1 штука
- Олія - - За смаком
- Томатним посла - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - - За смаком
Овочі промиваємо.
Тоненько нарізаємо баклажани.
Нарізані баклажани викладаємо на деко, застелений папером для випікання. Змастити з двох сторін маслом, посолити і запікати в духовці при 230 градусах близько 5-7 хвилин.
Потім морква очищаємо від шкірки, натираємо на дрібній тертці, цибулю нарізаємо. Часник очищаємо і пропускаємо через прес.
У пательні розігріваємо дві столові ложки олії. Обсмажуємо в ньому цибулю і моркву до м'якості.
Додаємо томатну пасту і майонез, перемішуємо.
Потім додаємо часник.
Готову начинку викладаємо на баклажан і звертаємо рулетик.
Готові рулетики викладаємо на блюдо і прикрашаємо зеленню. Смачного!