Рулет з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Закуски з червоної риби завжди користуються популярністю, тому пропоную ще один відмінний і смачний рецепт, як приготувати рулет з сьомгою. Відмінна закуска для свята або фуршету.
Є багато варіацій рулетиков. Сьомга, як і будь-яка червона риба, добре поєднується з сиром, особливо з м'яким вершковим, з огірками, із зеленню, з кабачками і баклажанами. Складно уявити блюдо, яке можна зіпсувати червоною рибою. Подавайте вже остиглий рулет, розрізавши його на шматочки.
- Борошно - 60 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Кріп - 1 пучок
- Сьомга - 200 грам (копчена)
- Вершковий сир - 400 грам
- Лимон - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
1. Змішайте борошно, соду і сіль. В іншій мисці змішайте яйце, молоко, потім з'єднайте вміст двох мисок і гарненько розмішайте.
2. Наріжте дрібно кріп і додайте його в миску до яєчної суміші, перемішайте.
3. Невелику частину кропу викладіть на деко з пергаментом.
4. Вилийте підготовлену яєчну суміш поверх кропу, розподіліть по всій поверхні.
5. Надішліть деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
6. Акуратно підніміть пергамент і перекладіть його разом з тестом на обробну дошку.
7. Подрібніть шпинат з декількома столовими ложками лимонного соку і цедрою одного лимона, декількома ложками оливкової олії. Змастіть тісто приготовленої сумішшю.
8. Вершковий сир заздалегідь відправте в холодильник на півгодини, потім змастіть шпинатний шар.
9. Наріжте сьомгу тонкими скибочками і розподіліть по всьому пласту.
10. За допомогою пергаменту скрутіть всі рулетом, відправте в холодильник на 1-2 годину.
11. Наріжте рулет тонкими шматочками і подавайте в якості холодної закуски.