Рецепт Рулет з лаваша з тріскою фото

Рулет з лаваша з тріскою
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.

Давайте приготуємо з вами закуски у вигляді рулету з лаваша з тріскою. В якості начинки для рулету ми візьмемо овочі, зелень і печінка тріски. Тріска - дуже корисна риба, а її печінку - тим більше.

Опис приготування:

При приготуванні цієї страви можна використовувати консервоване м'ясо тріски або інший вид риби. Відмінно підійде салатний тунець. Він уже подрібнений в банку. Вам потрібно буде тільки злити зайве масло. В іншому ж рецепт, як приготувати рулет з лаваша з тріскою, дуже простий. Дивіться самі!

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Помідори - 2 штуки
  • Салатні листя - 20 штук
  • Спеції - За смаком
  • Печінка тріски в банках - 1 штука
рулет з лаваша з тріскою - фото крок 1
Для приготування рулету з лаваша з тріскою ми візьмемо лист лаваша. Розстелимо його на стільниці. Верхній край лаваша змазати майонезом.
рулет з лаваша з тріскою - фото крок 2
Тепер викладемо начинку для рулету. Подрібніть промиті листя салату. Порвіть їх руками. Викладіть їх на лаваш рядком. Свіжий помідор потрібно нарізати невеликими шматочками і викласти наступним рядом. Вийміть з банки печінка тріски. Зайве масло краще злити. Печінка нарізаємо на невеликі шматочки або розминаємо виделкою.
рулет з лаваша з тріскою - фото крок 3
Поверніть лаваш в рулет, уклавши начинку щільно всередині лаваша. Ножем наріжте лаваш злегка навскоси. Викладіть шматочки рулету один на інший (з невеликим нахлестом).
рулет з лаваша з тріскою - фото крок 4
Подайте рулет з лаваша з тріскою до столу. Смачного!

Схожі рецепти