Рецепт Розтягай з сайра фото

Розтягай з сайра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розтягай - це пиріжок у вигляді човника з отвором зверху. Начинкою для такого пиріжка може бути риба чи м'ясо, фрукти і т.Д. Сьогодні я покажу, як приготувати розтягай і сайра. Приступимо!

Опис приготування:

Приготуйте спочатку тісто для пиріжків. В процесі відкрийте консерву і змішайте її з цибулею. Наповніть пиріжки начинкою і спечіть в духовці. Читайте докладний покроковий рецепт нижче. Хай щастить!

  • Яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 для змазування)
  • Дріжджі свіжі - 25 грам (або 2 чайна ложка сухої)
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вода тепла - 250 мілілітрів
  • Борошно - 4 склянки
  • Щебетання (кондитерські вироби) - 2 штуки
  • Цибуля - 1-2 штук
розтягай з сайра - фото крок 1
Підготуйте продукти для пиріжків. Вода повинна бути теплою, не менше 38-40 градусів.
розтягай з сайра - фото крок 2
У теплій воді розчиніть цукор і сіль, дріжджі свіжі. Vbeyte яйця. Перемішайте.
розтягай з сайра - фото крок 3
Всипати поступово просіяне борошно, замішуйте тісто.
розтягай з сайра - фото крок 4
Замісити не дуже крутий колобок. Накрийте тісто сухий і чистої серветкою, приберіть його в тепло на 1, 5 годину.
розтягай з сайра - фото крок 5
Поки тісто піднімається, приготуйте начинку. Ріпчасту цибулю дрібно поріжте, sayru Злив води з zhidkosti і vilochkoy rastolkite. Змішайте цибулю і рибу. Начинка готова.
розтягай з сайра - фото крок 6
Коли тісто добре підніметься, воно готове.
розтягай з сайра - фото крок 7
Розділіть тісто на рівні шматочки. Кількість не має значення, чим більше шматочок - тим більше пиріжок. Кожен шматочок тіста пальцями обомніте, щоб вийшов млинець.
розтягай з сайра - фото крок 8
Покладіть столову ложку начинки в центр і заліпити обидва краї пиріжка так, щоб в серединці утворилося невелике отвір.
розтягай з сайра - фото крок 9
Змастіть рослинним маслом деко або форму для запікання. Викладіть розтягаї на відстані, змастіть яйцем. Дати 20 хвилин вистоювання.
розтягай з сайра - фото крок 10
Випікайте розтягаї з сайра по 25 хвилин при 180 градусах. Готові розтягаї полийте розтопленим вершковим маслом. Смачного!

Схожі рецепти