Розтягай з сайра
(покроковий рецепт з фото)
Розтягай - це пиріжок у вигляді човника з отвором зверху. Начинкою для такого пиріжка може бути риба чи м'ясо, фрукти і т.Д. Сьогодні я покажу, як приготувати розтягай і сайра. Приступимо!
Приготуйте спочатку тісто для пиріжків. В процесі відкрийте консерву і змішайте її з цибулею. Наповніть пиріжки начинкою і спечіть в духовці. Читайте докладний покроковий рецепт нижче. Хай щастить!
- Яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 для змазування)
- Дріжджі свіжі - 25 грам (або 2 чайна ложка сухої)
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода тепла - 250 мілілітрів
- Борошно - 4 склянки
- Щебетання (кондитерські вироби) - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
Підготуйте продукти для пиріжків. Вода повинна бути теплою, не менше 38-40 градусів.
У теплій воді розчиніть цукор і сіль, дріжджі свіжі. Vbeyte яйця. Перемішайте.
Всипати поступово просіяне борошно, замішуйте тісто.
Замісити не дуже крутий колобок. Накрийте тісто сухий і чистої серветкою, приберіть його в тепло на 1, 5 годину.
Поки тісто піднімається, приготуйте начинку. Ріпчасту цибулю дрібно поріжте, sayru Злив води з zhidkosti і vilochkoy rastolkite. Змішайте цибулю і рибу. Начинка готова.
Коли тісто добре підніметься, воно готове.
Розділіть тісто на рівні шматочки. Кількість не має значення, чим більше шматочок - тим більше пиріжок. Кожен шматочок тіста пальцями обомніте, щоб вийшов млинець.
Покладіть столову ложку начинки в центр і заліпити обидва краї пиріжка так, щоб в серединці утворилося невелике отвір.
Змастіть рослинним маслом деко або форму для запікання. Викладіть розтягаї на відстані, змастіть яйцем. Дати 20 хвилин вистоювання.
Випікайте розтягаї з сайра по 25 хвилин при 180 градусах. Готові розтягаї полийте розтопленим вершковим маслом. Смачного!