Рецепт Розтягай в мультиварці фото

Розтягай в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Дріжджове тісто , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати розтягай в мультиварці. Якщо ви ще не готували випічку в мультиварці, почніть з цього простого рецепту! Смачні рибні пиріжки, пишні і соковиті. Рекомендую!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування расстегая в мультиварці вам обов'язково сподобається! Можна приготувати один пиріг (правда, мультиварка дозволить обсмажити тільки маленький пиріжок), або ж зробити такі ось розтягаї. Спробуйте, це дуже смачно! Якщо в мультиварці у вас часто пригорає їжа, змастіть чашу мультиварки маслом або полийте розтягаї зверху перед приготуванням. Хай щастить!

  • Сьомга - 400 грам
  • Молоко - 1.5 склянки
  • Борошно - 3.5 склянки
  • Масло рослинне - 2/3 склянки
  • Дріжджі сухі - 10 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
розтягай в мультиварці - фото крок 1
1. Зробимо тісто. Молоко подогреем, розчинний в ньому дріжджі. Як тільки з'явиться піна або бульбашки, перемішаємо ще раз, додамо яйця і масло. Збиваємо до однорідності, потім потроху насипаємо борошно. Тесту даємо піднятися в теплому сухому місці. Залишимо його на півтори години, потім вимісити ще раз.
розтягай в мультиварці - фото крок 2
2. Сьомгу ріжемо маленькими шматочками і обсмажуємо на сковороді. Можна смажити як на оливковій олії або вершковому маслі, так і на сухій сковороді. Спеції - за смаком. Отримання від тестового Kruglaš, поміщаємо всередину рибу - защипуємо краю. В мультиварці при температурі 160 градусів виставимо таймер на півгодини. Через 15 хвилин перевернемо пиріжки, щоб були рум'яні з двох сторін.
розтягай в мультиварці - фото крок 3
3. Ось такі розтягаї у нас вийшли!

Схожі рецепти