Розсольник з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу познайомити вас з моєї варіацією розсольнику, так як скрізь його готують абсолютно по різному. Це дуже апетитне і ситне і наваристий блюдо, яке дуже вам сподобається!
Я найбільше люблю готувати такий суп з солоних, а не маринованих огірків, звичайно обидва варіанти можна спробувати і вибрати оптимальний. Багато хто не любить обсмажену цибулю в супі, тому можете просто кинути і відварити цибулину разом з бульйоном, після чого прибрати його. Якщо все ж ви вирішили готувати розсольник з засмажкою, можете спробувати додати в неї ложку сметани, таким чином суп придбає більш наваристий і красивий вид. Коротше, рецепт розсольнику з перловкою дозволяє експериментувати
- Відварене м'ясо - ½ Склянок (курки, яловичини або свинини )
- Картопля - 2-3 штук (очистити і порізати)
- Вершкове масло - ½ Ст. Ложок
- Цибулина - 1 штука (подрібнити)
- Морква - 1 штука (натерти або нарізати)
- Солоні огірки - 1 Склянка (нарізати кубиками)
- Сіль перець - За смаком
Доведіть бульйон до кипіння. Додайте картоплю і перловку. Зменшіть вогонь.
Розтопіть в сковороді 1/2 столову ложку масла. Додайте цибулю та моркву. Приправте сіллю і перцем. Тушкуйте протягом 5 хвилин, поки овочі не пом'якшать і додайте в суп.
Натріть солоні або мариновані огірки.
Ви також можете додати трохи розсолу в сам бульйон. Варіть протягом 30-40 хвилин, поки картопля і перловка не звариш.
Прикрасьте суп посіченою зеленню петрушки, кропу і зеленої цибулі. Подавайте з ложкою сметани.