Рецепт Розсольник з перловкою фото

Розсольник з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Перлова крупа
На обід
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Хочу познайомити вас з моєї варіацією розсольнику, так як скрізь його готують абсолютно по різному. Це дуже апетитне і ситне і наваристий блюдо, яке дуже вам сподобається!

Опис приготування:

Я найбільше люблю готувати такий суп з солоних, а не маринованих огірків, звичайно обидва варіанти можна спробувати і вибрати оптимальний. Багато хто не любить обсмажену цибулю в супі, тому можете просто кинути і відварити цибулину разом з бульйоном, після чого прибрати його. Якщо все ж ви вирішили готувати розсольник з засмажкою, можете спробувати додати в неї ложку сметани, таким чином суп придбає більш наваристий і красивий вид. Коротше, рецепт розсольнику з перловкою дозволяє експериментувати

  • Відварене м'ясо - ½ Склянок (курки, яловичини або свинини )
  • Картопля - 2-3 штук (очистити і порізати)
  • Вершкове масло - ½ Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука (подрібнити)
  • Морква - 1 штука (натерти або нарізати)
  • Солоні огірки - 1 Склянка (нарізати кубиками)
  • Сіль перець - За смаком
розсольник з перловкою - фото крок 1
Доведіть бульйон до кипіння. Додайте картоплю і перловку. Зменшіть вогонь.
розсольник з перловкою - фото крок 2
Розтопіть в сковороді 1/2 столову ложку масла. Додайте цибулю та моркву. Приправте сіллю і перцем. Тушкуйте протягом 5 хвилин, поки овочі не пом'якшать і додайте в суп.
розсольник з перловкою - фото крок 3
Натріть солоні або мариновані огірки.
розсольник з перловкою - фото крок 4
Ви також можете додати трохи розсолу в сам бульйон. Варіть протягом 30-40 хвилин, поки картопля і перловка не звариш.
розсольник з перловкою - фото крок 5
Прикрасьте суп посіченою зеленню петрушки, кропу і зеленої цибулі. Подавайте з ложкою сметани.

Схожі рецепти