Розсольник з куркою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж рецептів розсольнику можна знайти! І завжди цей суп виходить смачним і всіма улюбленим. Я хочу поділитися ще одним варіантом розсольнику з куркою і рисом.
Мені здається це досить простий рецепт розсольнику з куркою і рисом. Всі кроки приготування звичайні для будь-якого супу. А ось інгредієнти можна варіювати на ваш смак. Я ось для гостроти додала в розсольник з куркою і рисом перчик чилі, мені так більше подобається. Зараз така сльотава погода, що хочеться чогось погарячіше. Ось рецепт розсольнику з куркою і рисом. Смачного!
- Курка - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Перецьь чилі - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Солоні огірки - 4 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Мал промиваємо і замочуємо в холодній воді на 1 годину мінімум.
У каструлю покласти промиті курячі стегна, залити водою і довести до кипіння, піну зняти. Потім вогонь зменшити. Варити накривши кришкою.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Морква помити, почистити, натерти на терці. Овочі згасити на рослинному маслі, додати трохи часнику, сіль і перець за смаком.
З бульйону, який варився приблизно годину, достапть м'ясо і порізати його на шматочки. А в бульйон покласти очищену і нарізану кубиками картоплю, Мал, перчик чилі і варити до готовності картоплі і рису 20-25 хвилин. Для 5 хвилин додати тушковані овочі.
Солоні огірки дрібно порубати. Залишити один стакан розсолу. В кінці варіння супу в бульйон додати огірки, розсіл і нарізане шматочками м'ясо.
Готовий розсольник розлити по тарілках, заправити сметаною. Готово! Смачного!