Рецепт Розсіл для закачування фото

Розсіл для закачування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Розсіл
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Універсальний розсіл для закачування огірків, помідорів або солодкого перцю.

Опис приготування:

Доведіть воду зі спеціями до кипіння, влийте оцет. Розсіл готовий. Можна використовувати для консервації овочів методом стерилізації.

  • Вода - 1 літр
  • Оцет 9% -ний столовий - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Спеції - 0, 5 чайних ложки (гірчиця в зернах або перець горошком)
розсіл для закачування - фото крок 1
Поставте воду для розсолу закипати.
розсіл для закачування - фото крок 2
У киплячу воду всипте цукор, сіль, спеції.
розсіл для закачування - фото крок 3
Доведіть до кипіння, влийте оцет і вимкніть. Розсіл готовий.

Схожі рецепти