Рецепт Розсіл для закачування фото

Розсіл для закачування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Розсіл
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Універсальний розсіл для закачування огірків, помідорів або солодкого перцю.

Доведіть воду зі спеціями до кипіння, влийте оцет. Розсіл готовий. Можна використовувати для консервації овочів методом стерилізації.

  • Вода - 1 літр
  • Оцет 9% -ний столовий - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Спеції - 0, 5 чайних ложки (гірчиця в зернах або перець горошком)
розсіл для закачування - фото крок 1
Поставте воду для розсолу закипати.
розсіл для закачування - фото крок 2
У киплячу воду всипте цукор, сіль, спеції.
розсіл для закачування - фото крок 3
Доведіть до кипіння, влийте оцет і вимкніть. Розсіл готовий.

Схожі рецепти