Розсіл для закачування
(покроковий рецепт з фото)
Універсальний розсіл для закачування огірків, помідорів або солодкого перцю.
Доведіть воду зі спеціями до кипіння, влийте оцет. Розсіл готовий. Можна використовувати для консервації овочів методом стерилізації.
- Вода - 1 літр
- Оцет 9% -ний столовий - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Лавровий лист - 1 штука
- Спеції - 0, 5 чайних ложки (гірчиця в зернах або перець горошком)
Поставте воду для розсолу закипати.
У киплячу воду всипте цукор, сіль, спеції.
Доведіть до кипіння, влийте оцет і вимкніть. Розсіл готовий.