Рецепт Закачування для розсольнику фото

Закачування для розсольнику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Огірок, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Консервація

У минулому році відкрила для себе цей рецепт приготування закачування для розсольнику. Лінивий рецепт, спробуйте! Просто відкрити банку, додати основу в бульйон - і розсольник готовий! Спробуйте, смачно!

Дивіться, як приготувати закачування для розсольнику в домашніх умовах просто і без особливих зусиль. За вас все зробить мультиварка, хоча можна користуватися сковородою і каструлею для готування.

Смачна і ситна виходить заготівля з яскравим смаком. Для приготування розсольнику просто зробіть бульйон, додайте картоплю, а коли вода закипить, додайте пару-трійку ложок цієї суміші. І вуаля, смачний, ситний і неймовірно легкий і швидкий розсольник готовий!

  • Цибуля - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Огірки солені - 700 грам
  • Помідори - 700 грам
  • Перець - 500 грам
  • Мал - 2/3 склянки
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 150 мілілітрів
  • Вода - 300 мілілітрів
закачування для розсольнику - фото крок 1
1. У чашу мультиварки виливаємо приблизно ложку масла, додамо подрібнені цибулю і моркву, в режимі "жарка" готуємо 10-15 хвилин.
закачування для розсольнику - фото крок 2
2. Далі ріжемо солоні огірки і перець дрібними кубиками. Додаємо ці овочі в мультиварку і продовжуємо смажити, перемішавши.
закачування для розсольнику - фото крок 3
3. Далі закладаємо добре промитий рис, сіль, цукор, зелень, залишки масла і спеції за смаком. Перемішаємо. Заливаємо все водою.
закачування для розсольнику - фото крок 4
4. Включаємо режим "мультіповар" і готуємо всі інгредієнти 35 хвилин. Далі додамо оцет, перемішаємо і будемо готувати ще 10 хвилин в тому ж режимі. Розкладаємо заготовку по банкам і закупорюють кришками.

Схожі рецепти