Закачування для розсольнику
(покроковий рецепт з фото)
У минулому році відкрила для себе цей рецепт приготування закачування для розсольнику. Лінивий рецепт, спробуйте! Просто відкрити банку, додати основу в бульйон - і розсольник готовий! Спробуйте, смачно!
Дивіться, як приготувати закачування для розсольнику в домашніх умовах просто і без особливих зусиль. За вас все зробить мультиварка, хоча можна користуватися сковородою і каструлею для готування.
Смачна і ситна виходить заготівля з яскравим смаком. Для приготування розсольнику просто зробіть бульйон, додайте картоплю, а коли вода закипить, додайте пару-трійку ложок цієї суміші. І вуаля, смачний, ситний і неймовірно легкий і швидкий розсольник готовий!
- Цибуля - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Огірки солені - 700 грам
- Помідори - 700 грам
- Перець - 500 грам
- Мал - 2/3 склянки
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 150 мілілітрів
- Вода - 300 мілілітрів
1. У чашу мультиварки виливаємо приблизно ложку масла, додамо подрібнені цибулю і моркву, в режимі "жарка" готуємо 10-15 хвилин.
2. Далі ріжемо солоні огірки і перець дрібними кубиками. Додаємо ці овочі в мультиварку і продовжуємо смажити, перемішавши.
3. Далі закладаємо добре промитий рис, сіль, цукор, зелень, залишки масла і спеції за смаком. Перемішаємо. Заливаємо все водою.
4. Включаємо режим "мультіповар" і готуємо всі інгредієнти 35 хвилин. Далі додамо оцет, перемішаємо і будемо готувати ще 10 хвилин в тому ж режимі. Розкладаємо заготовку по банкам і закупорюють кришками.