Рецепт Ростбіф з цибулею фото

Ростбіф з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ростбіф з цибулею прекрасна закуска і альтернатива магазинним ковбас. Його можна подавати і холодним і гарячим. Ростбіф з цибулею можна приготувати про запас і використовувати для бутербродів.

Опис приготування:

Ростбіф з цибулею дуже добре перед запіканням помаринувати приблизно п'ять годин або більше. А потім вже залити водою або бульйоном і запікати в духовці. В принципі по цьому ж рецепту я завжди робила буженину, тільки нашпиговують її часником і запікала в гусятниці. Приготувати ростбіф з цибулею нескладно. Головне поставити ростбіф з цибулею в духовку і сидіти чекати, коли буде коли буде готово смачна страва. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вода - 1 Склянка
  • Перець, сіль - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Лавровий лист - 3-4 штук
ростбіф з цибулею - фото крок 1
Підготувати продукти.
ростбіф з цибулею - фото крок 2
У форму укладіть рукав для запікання і половину нарізаної цибулі.
ростбіф з цибулею - фото крок 3
М'ясо помити і обсушити, укласти в форму.
ростбіф з цибулею - фото крок 4
Посипати м'ясо спеціями.
ростбіф з цибулею - фото крок 5
Укласти цибулю на м'ясо.
ростбіф з цибулею - фото крок 6
Залити м'ясо водою або бульйоном.
ростбіф з цибулею - фото крок 7
Рукав щільно закрити і форму поставити в духовку на півтори години при 170 градусах.
ростбіф з цибулею - фото крок 8
Коли м'ясо готове, видаліть цибулю.
ростбіф з цибулею - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти