Ростбіф з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ростбіф з цибулею прекрасна закуска і альтернатива магазинним ковбас. Його можна подавати і холодним і гарячим. Ростбіф з цибулею можна приготувати про запас і використовувати для бутербродів.
Опис приготування:
Ростбіф з цибулею дуже добре перед запіканням помаринувати приблизно п'ять годин або більше. А потім вже залити водою або бульйоном і запікати в духовці. В принципі по цьому ж рецепту я завжди робила буженину, тільки нашпиговують її часником і запікала в гусятниці. Приготувати ростбіф з цибулею нескладно. Головне поставити ростбіф з цибулею в духовку і сидіти чекати, коли буде коли буде готово смачна страва. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Перець, сіль - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Перець духмяний - 5 штук
- Лавровий лист - 3-4 штук
Підготувати продукти.
У форму укладіть рукав для запікання і половину нарізаної цибулі.
М'ясо помити і обсушити, укласти в форму.
Посипати м'ясо спеціями.
Укласти цибулю на м'ясо.
Залити м'ясо водою або бульйоном.
Рукав щільно закрити і форму поставити в духовку на півтори години при 170 градусах.
Коли м'ясо готове, видаліть цибулю.
Смачного!