Російська вуха
(покроковий рецепт з фото)
З давніх-давен відомо, що на Русі любили і шанували рибний суп. Його готували моряки, а зараз він дуже популярний у багатьох сім'ях. Ви також можете спробувати приготувати юшку, використовуючи мультиварку.
Юшка виходить дуже смачною і наваристою, якщо рибу варити з головою і плавниками. Ви можете використовувати різні сорти риб. Дуже смачною вуха виходить, якщо додати в неї голову або хвіст лосося, сьомги, форелі. Щоб дізнатися, як приготувати російську юшку, просто прочитайте цей рецепт.
- Лінь - 600 грам
- Пшоно - 100 грам
- Картопля - 250-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль, зелень - За смаком
Рибу очистіть від лушпиння дуже ретельно, попатраєте, видаліть зябра і гарненько вимийте. Потім розрубати її на великі шматки.
Викладіть рибу в чашу мультиварки і залийте холодною водою. Додайте до неї сіль і лавровий лист. Поставте мультиварку в режим "суп" і варіть рибу.
Картопля відчистите від шкірки і вимийте. Наріжте бульби на невеликі шматочки.
Цибулю і моркву очистіть. Вимийте овочі під проточною водою, обсушити. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть ножем. Надішліть морква, картопля і цибуля в суп.
Пшоно помістіть в друшляк. Промийте його під проточною водою, викладіть крупу в суп. Варіть юшку в мультиварці до повної готовності і подавайте з зеленню.