Рецепт Російська вуха фото

Російська вуха
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Вуха

З давніх-давен відомо, що на Русі любили і шанували рибний суп. Його готували моряки, а зараз він дуже популярний у багатьох сім'ях. Ви також можете спробувати приготувати юшку, використовуючи мультиварку.

Юшка виходить дуже смачною і наваристою, якщо рибу варити з головою і плавниками. Ви можете використовувати різні сорти риб. Дуже смачною вуха виходить, якщо додати в неї голову або хвіст лосося, сьомги, форелі. Щоб дізнатися, як приготувати російську юшку, просто прочитайте цей рецепт.

  • Лінь - 600 грам
  • Пшоно - 100 грам
  • Картопля - 250-300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль, зелень - За смаком
російська вуха - фото крок 1
Рибу очистіть від лушпиння дуже ретельно, попатраєте, видаліть зябра і гарненько вимийте. Потім розрубати її на великі шматки.
російська вуха - фото крок 2
Викладіть рибу в чашу мультиварки і залийте холодною водою. Додайте до неї сіль і лавровий лист. Поставте мультиварку в режим "суп" і варіть рибу.
російська вуха - фото крок 3
Картопля відчистите від шкірки і вимийте. Наріжте бульби на невеликі шматочки.
російська вуха - фото крок 4
Цибулю і моркву очистіть. Вимийте овочі під проточною водою, обсушити. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть ножем. Надішліть морква, картопля і цибуля в суп.
російська вуха - фото крок 5
Пшоно помістіть в друшляк. Промийте його під проточною водою, викладіть крупу в суп. Варіть юшку в мультиварці до повної готовності і подавайте з зеленню.

Схожі рецепти