Рецепт Роли «Аляска» фото

Роли «Аляска»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Морепродукти , Крупи , Мал , Крабові палички , Водорості
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Роли
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Оскільки суші зараз на піку популярності і їх готують в кожному ресторані або кафе, пропоную зробити їх самостійно. Це не так складно! ось рецепт, як приготувати роли «Аляска».

Опис приготування:

Всі знають роли «Філадельфія», хоча в Японії таких і не існує, а ось інші види не так вже популярні. Цей вид суші більш доступний за ціною, оскільки тут не використовується червона риба, а замість неї - крабові палички. Для зручності нарізки готовий рулет відправте в морозильну камеру на 15-20 хвилин, але це не обов'язково, якщо у вас є дуже гострий ніж.

  • Мал - 0, 5 склянки
  • Оцет рисовий - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крабові палички - 5 штук
  • Вершковий сир - 50 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Водорості - 3 штуки (список)
  • Кунжут - За смаком(1 жменю)
роли
1. Гарненько промийте рис, потім відваріть його в підсоленій воді. Остудіть рис, а потім додайте до нього рисовий оцет, перемішайте.
роли
2. Очистіть огірок від шкірки, потім наріжте уздовж, як і крабові палички.
роли
3. Бамбуковий килимок застеліть харчовою плівкою, викладіть лист норі і змочіть його злегка водою, розподіліть рис, залишаючи 1 сантиметр з одного краю. Посипте рис кунжутом.
роли
4. Акуратно підніміть плівку і переверніть норі, вони виявляться вгорі.
роли
5. Викладіть уздовж вершковий сир, скибочки огірка, крабові палички.
роли
6. За допомогою килимка скрутіть рулетик, притисніть його, надаючи рівну форму.
роли
7. Загорніть рулетик в плівку і для зручності в нарізці відправте в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
роли
8. Гострим ножем розрізати навпіл, потім складіть обидві половинки і розріжте на 2 частини, потім - ще один раз. Подавайте суші з соєвим соусом і імбиром.

Схожі рецепти