Рогалики з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Готова посперечатися: такого ви ще не пробували! смачні, ситні і солоненькі рогалики з сулугуні в домашніх умовах! Порадуйте рідних випічкою з маленьким сюрпризом, і повірте - це смачно!
Ця страва готується легко, і я з радістю розповім, як приготувати рогалики з сулугуні. Спробуйте і ви приготувати, випічка виходить несолодкої, але дуже смачною. Наприклад, я часто готую такі рогалики влітку, щоб подавати їх разом з холодником на кефірі, вони чудово поєднуються! А взагалі це настільки універсальне блюдо, що такі рогалики можна навіть замість хліба подавати!
- Тісто листкове - 500 грам
- Цибуля зелена - 50 грам
- Добре - 150 грам
- Спеції - За смаком
1. Тісто залишимо розморожувати. Тим часом зробимо начинку: сир перетираємо через сито або на дрібній тертці, додамо дрібно нарізану цибулю і спеції, перемішаємо.
2. Тісто розкачати в тонкий пласт, вирізаємо трикутнички, і на підставу кожного вкладаємо трохи начинки. Звертаємо рулетиком.
3. Викладаємо на деко підготовлені рогалики, відправимо їх в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо приблизно 20-30 хвилин, поки тісто не стане золотистим.
4. От і все! Смачного!