Рецепт Рогалики з сулугуні фото

Рогалики з сулугуні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Рогалики
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Готова посперечатися: такого ви ще не пробували! смачні, ситні і солоненькі рогалики з сулугуні в домашніх умовах! Порадуйте рідних випічкою з маленьким сюрпризом, і повірте - це смачно!

Опис приготування:

Ця страва готується легко, і я з радістю розповім, як приготувати рогалики з сулугуні. Спробуйте і ви приготувати, випічка виходить несолодкої, але дуже смачною. Наприклад, я часто готую такі рогалики влітку, щоб подавати їх разом з холодником на кефірі, вони чудово поєднуються! А взагалі це настільки універсальне блюдо, що такі рогалики можна навіть замість хліба подавати!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Добре - 150 грам
  • Спеції - За смаком
рогалики з сулугуні - фото крок 1
1. Тісто залишимо розморожувати. Тим часом зробимо начинку: сир перетираємо через сито або на дрібній тертці, додамо дрібно нарізану цибулю і спеції, перемішаємо.
рогалики з сулугуні - фото крок 2
2. Тісто розкачати в тонкий пласт, вирізаємо трикутнички, і на підставу кожного вкладаємо трохи начинки. Звертаємо рулетиком.
рогалики з сулугуні - фото крок 3
3. Викладаємо на деко підготовлені рогалики, відправимо їх в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо приблизно 20-30 хвилин, поки тісто не стане золотистим.
рогалики з сулугуні - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти