Рецепт Різдвяний торт з мандаринами фото

Різдвяний торт з мандаринами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Мандарин
Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл , Різдво
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 16 г. 0 хв.

Для того щоб святкова вечеря запам'ятався надовго, потрібно правильно підійти до вибору меню. У ньому важливо врахувати все: від напоїв і до десерту. Саме тому пропоную вам дуже вдалу випічку.

Опис приготування:

Вона ідеально завершить вечір в зимові свята. З мого рецепту ви можете дізнатися про те, як приготувати різдвяний торт з мандаринами. У ньому є все: бісквіт, кисло-солодка прошарок, вершковий крем, фрукти і сироп. Крім усього іншого, торт ще й просто прекрасно виглядає, прикрашений просто і зі смаком.

  • Цукор - 315 грам(190 г - в тісто, 100 г - в джем, 25 г - в просочення)
  • Борошно - 130 грам
  • Розпушувач - 7 грам
  • Ванілін - 2 щіпки(1 щіпка - в тісто, 1 щіпка - в вершках)
  • Маскарпоне - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Шоколад гіркий - 50 грам
  • Мандарин - 400 грам
  • Волоський горіх - 50 грам
  • Мигдаль мелений - 50 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Сік мандариновий - 50 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Окріп - 3 Ст. Ложки
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 1
Для початку приготуйте тісто. На високій швидкості блендера збивайте яйця кімнатної температури з цукром протягом 5 хвилин.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 2
В іншій мисці збийте борошно з ваніліном, розпушувачем і яєчної сумішшю. Збиваючи суміш блендером, влийте в неї окріп і масло. Робіть це 5 хвилин.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 3
Випікайте тісто в рознімної формі діаметром 20 см. Бісквіт буде готовий через 35-40 хвилин. Духовку розігрійте до 180 градусів.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 4
Готовий бісквіт залиште при кімнатній температурі на 10-12 годин.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 5
Займіться джемом. Мандарини очистіть (2 штуки залиште для прикраси) і подрібніть блендером. Додайте до них цукор. Поставте суміш на вогонь, доведіть її до кипіння. Варіть все 10-15 хвилин на повільному вогні. Потім вийшов джем остудіть.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 6
Приготуйте крем. Збийте блендером до єдиної маси маскарпоне з ваніліном і цукровою пудрою.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 7
Зробіть просочення. Змішайте сік з водою і цукром до повного розчинення. Бісквіт розділіть на 4 коржа, кожен з них просочіть.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 8
Тепер зберіть торт. Покладіть корж з просоченням, потім намажте крем.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 9
Потім - наступний просочений корж, змащений джемом. За ним - такий же корж, але з кремом.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 10
Зверху викладаємо останній просочений бісквіт. По всьому торту розрівняйте крем.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 11
Приберіть торт на 1 час в холодильник. У цей час розтопіть шоколад на водяній бані. Очистіть волоські горіхи і 1-2 mandarinki.
різдвяний торт з мандаринами - фото крок 12
Прикрасьте охолоджені бісквіти горіхами, мандаринами і шоколадом. Залиште торт на 2-3 години в холодильнику. Чарівного вам Різдва!

Схожі рецепти