Рецепт Рисовий пудинг з яблуками фото

Рисовий пудинг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Крупи , Молоко , Мал
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бажаєте скуштувати смачний рисовий пудинг з яблучною начинкою? Приготуйте його у себе вдома, повірте, це зовсім нескладно. Пудинг має приголомшливу консистенцію і приємний вершковий аромат. Рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування рисового пудингу з яблуками. Готовий пудинг стане прекрасним сніданком, полуднем або навіть блюдом до святкового столу. Не секрет, що пудинг люблять не тільки діти, але і дорослі. Сподіваюся, сподобається і вам! хай щастить!

  • Вершкове масло - 40 грам
  • Мал - 200 грам
  • Цукор ванільний - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Сік лимонний - 60 мілілітрів
  • Яблуко - 2 штуки
маловий пудинг з яблуками - фото крок 1
Молоко влийте в каструлю, додайте вершкове масло, 50 грам цукру і дрібку солі. Доведіть молоко до кипіння, додайте промитий рис і варіть 30 хвилин.
маловий пудинг з яблуками - фото крок 2
Яблука промийте і розріжте на 4 частини, очистіть від шкірки і наріжте скибочками. Додаємо лимонний сік і 50 грам цукру, тушкуємо на повільному вогні.
маловий пудинг з яблуками - фото крок 3
Відкиньте тушковані яблука на сито, видаливши сироп. Потім додайте рис і ванільний цукор. Перемішайте.
маловий пудинг з яблуками - фото крок 4
Яйця збиваємо вінчиком.
маловий пудинг з яблуками - фото крок 5
Частинами додаємо рисову масу до яєць, постійно перемішуючи. Отриману масу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом.
маловий пудинг з яблуками - фото крок 6
Запікаємо 30 хвилин, температура 180 градусів.
маловий пудинг з яблуками - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти