Рисовий пудинг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Бажаєте скуштувати смачний рисовий пудинг з яблучною начинкою? Приготуйте його у себе вдома, повірте, це зовсім нескладно. Пудинг має приголомшливу консистенцію і приємний вершковий аромат. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування рисового пудингу з яблуками. Готовий пудинг стане прекрасним сніданком, полуднем або навіть блюдом до святкового столу. Не секрет, що пудинг люблять не тільки діти, але і дорослі. Сподіваюся, сподобається і вам! хай щастить!
- Вершкове масло - 40 грам
- Мал - 200 грам
- Цукор ванільний - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Сік лимонний - 60 мілілітрів
- Яблуко - 2 штуки
Молоко влийте в каструлю, додайте вершкове масло, 50 грам цукру і дрібку солі. Доведіть молоко до кипіння, додайте промитий рис і варіть 30 хвилин.
Яблука промийте і розріжте на 4 частини, очистіть від шкірки і наріжте скибочками. Додаємо лимонний сік і 50 грам цукру, тушкуємо на повільному вогні.
Відкиньте тушковані яблука на сито, видаливши сироп. Потім додайте рис і ванільний цукор. Перемішайте.
Яйця збиваємо вінчиком.
Частинами додаємо рисову масу до яєць, постійно перемішуючи. Отриману масу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом.
Запікаємо 30 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!