Рисові зрази
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам відмінне блюдо для пісного столу. Хоча приготувати його можна і в будь-який інший час. Зрази виходять дуже ситними і смачними. Спробуйте!
До такого ситного страви можна приготувати будь-який овочевий салат. А начинку цілком можна замінити на м'ясну. Буде ще смачніше і ситніше. Пригощайтеся!
- Мал - 300 грам (круглий)
- Вода - 800 мілілітрів
- Печериці - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Крохмаль - 1 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Рис відварити у великій кількості води, так щоб він трохи розварився. Остудіть, додайте крохмаль і добре перемішайте.
Печериці обсмажити з цибулею і часником. Трохи солі.
Руки змочіть у воді, візьміть трохи рисової маси, скачайте кульку і зробіть у ньому поглиблення. Вкладіть трохи грибної начинки і сформуйте у вигляді кулі. Обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажте зрази з двох сторін.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!