Рецепт Рисові зрази фото

Рисові зрази
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам відмінне блюдо для пісного столу. Хоча приготувати його можна і в будь-який інший час. Зрази виходять дуже ситними і смачними. Спробуйте!

Опис приготування:

До такого ситного страви можна приготувати будь-який овочевий салат. А начинку цілком можна замінити на м'ясну. Буде ще смачніше і ситніше. Пригощайтеся!

  • Мал - 300 грам (круглий)
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Печериці - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
рисові зрази - фото крок 1
Рис відварити у великій кількості води, так щоб він трохи розварився. Остудіть, додайте крохмаль і добре перемішайте.
рисові зрази - фото крок 2
Печериці обсмажити з цибулею і часником. Трохи солі.
рисові зрази - фото крок 3
Руки змочіть у воді, візьміть трохи рисової маси, скачайте кульку і зробіть у ньому поглиблення. Вкладіть трохи грибної начинки і сформуйте у вигляді кулі. Обваляйте в панірувальних сухарях.
рисові зрази - фото крок 4
Обсмажте зрази з двох сторін.
рисові зрази - фото крок 5
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти