Рецепт Рисові оладки фото

Рисові оладки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Оладки

Абсолютно несподіваним відкриттям для мене став даний рецепт про те, як приготувати рисові оладки. Ніколи раніше не стикалася з подібною випічкою на сніданок. Пропоную рецепт і вам.

Для того, щоб правильно зробити це блюдо, необхідно спочатку зварити рис. Без цього нікуди, тому що не ввібравши достатньої вологи, крупа просто буде несмачною і хрусткою. Дуже доречно в цьому рецепті виглядає твердий сир. Навіть на обід така випічка буде хороша, оскільки вона дуже ситна.

  • Мал - 150 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Борошно - 80 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
рисові оладки - фото крок 1
Рис зваріть в підсоленій воді, потім промийте його під водою і відкиньте в друшляк. В крупу додайте 1 ст. Ложку масла.
рисові оладки - фото крок 2
Петрушку помийте і дрібно нарубати. Збийте її в мисці з яйцями, борошном і сіллю.
рисові оладки - фото крок 3
Яєчну суміш змішайте з рисом. Туди ж натріть сир на дрібній тертці і влийте молоко. Замішайте в єдину масу.
рисові оладки - фото крок 4
Розігрійте масло на сковороді і викладайте по столовій ложці тесту на кожен оладок. Обсмажуйте з кожного боку до золотистого кольору. Приємного смаку!

Схожі рецепти