Рецепт Рисові оладки фото

Рисові оладки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Абсолютно несподіваним відкриттям для мене став даний рецепт про те, як приготувати рисові оладки. Ніколи раніше не стикалася з подібною випічкою на сніданок. Пропоную рецепт і вам.

Опис приготування:

Для того, щоб правильно зробити це блюдо, необхідно спочатку зварити рис. Без цього нікуди, тому що не ввібравши достатньої вологи, крупа просто буде несмачною і хрусткою. Дуже доречно в цьому рецепті виглядає твердий сир. Навіть на обід така випічка буде хороша, оскільки вона дуже ситна.

  • Мал - 150 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Борошно - 80 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
рисові оладки - фото крок 1
Рис зваріть в підсоленій воді, потім промийте його під водою і відкиньте в друшляк. В крупу додайте 1 ст. Ложку масла.
рисові оладки - фото крок 2
Петрушку помийте і дрібно нарубати. Збийте її в мисці з яйцями, борошном і сіллю.
рисові оладки - фото крок 3
Яєчну суміш змішайте з рисом. Туди ж натріть сир на дрібній тертці і влийте молоко. Замішайте в єдину масу.
рисові оладки - фото крок 4
Розігрійте масло на сковороді і викладайте по столовій ложці тесту на кожен оладок. Обсмажуйте з кожного боку до золотистого кольору. Приємного смаку!

Схожі рецепти