Рисова каша «Непрігорайка»
(покроковий рецепт з фото)
Щоб рисова каша не пригорає, спробуйте приготувати її нема на звичайному, а на кокосовому молоці. Таке незвичайне рішення стане родзинкою страви. Доповнять смак ароматні банани.
Ця каша підійде для тих, хто дотримується посту, так як тваринні білки, яким є коров'яче молоко, замінені на рослинні, тобто на кокосове молоко. Пригадується такий рецепт і вегетаріанцям. Каша виходить дуже смачною, ароматної і екзотичної. Щоб дізнатися, як приготувати рисову кашу "непрігорайка", прочитайте цей рецепт.
- Мал - 1/2 склянки
- Кокосове молоко - 1 Склянка
- Банани - 1 штука
- Цукор - 1-2 чайних ложок
- Вода - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Рис викладіть в друшляк і гарненько промийте під проточною водою. Потім викладіть його в сотейник, залийте водою і посоліть.
Варіть рис на повільному вогні до тих пір, поки вся рідина з сотейника не випарується.
Потім влийте до рису кокосове молоко. Його можна купити в будь-якому великому супермаркеті.
Банани очистіть від шкірки і наріжте невеликими кружечками, товщиною близько одного сантиметра.
Додайте нарізані банани і цукор в рисову кашу, ретельно перемішайте і дайте постояти хвилин п'ять. Потім подавайте кашу до столу.