Рис з куркою в соусі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рис з куркою в соусі в духовці - відмінне блюдо, вимагає зовсім мало часу на підготовку. А вже пектися воно буде годину без вашого втручання. Цей рецепт моєї подруги я вважаю чудовим!
Опис приготування:
Якщо ви приготуєте для себе рис з куркою в соусі в духовці, то у вас пару днів буде смачний обід. А якщо ви будете готувати рис з куркою в соусі в духовці для свійської компанії, то у вас буде багато вільного часу, щоб приготувати салат і накрити стіл. Єдине ускладнення може виникнути з грибним соусом. Якщо ви не знайдете готового в банку, то гриби доведеться самій обсмажити з цибулею. Можна, можливо, крім цукіні, додати ще якісь овочі на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!
- Мал - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Грибний соус - 300 грам
- Часник - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Вода - 2 склянки
- Курка - 1, 5 кілограма
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
Підготувати продукти. Рис промити, курку розділити на частини.
Розтопити масло.
Додати рис, помішувати, рис стане наполовину прозорим.
Додати часник, цибуля. Заважати близько 2-х хвилин.
Додати цукіні, перемішати і влити грибний соус з водою.
Додати курку, часникову суміш.
Запікати 1 час при 170 градусах.
Готового блюда дайте постояти п'ять хвилин. І приємного апетиту!