Рибний рулет з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки оригінальній начинці, цей рулет виглядає дуже незвично. Смак у нього - приголомшливий. Готувати його досить просто, продукти - також доступні.
Рибний рулет з яйцем буде добре виглядати на столі по сусідству з картопляним пюре і свіжими нарізаними овочами: помідорами і огірками. Приємного вам апетиту!
- Філе лосося - 500 грам
- Філе окуня - 1 кілограм
- Філе червоної риби - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Яйця - 7 штук
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Склянка
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
- Морква - 2 штуки
- Квасоля - 250 грам
- Горошок зелений - 1 Склянка
Промийте рибне філе під проточною водою, видаліть шкіру і кісточки. Покладіть в блендер і подрібніть. Викладіть фарш в миску, приправити сіллю, поперчіть і додайте два яйця.
Зваріть яйця, морква і стручкову квасолю. Варену моркву і квасолю поріжте довгими смужками.
На деку розкладіть пергаментний або папір для випікання. На неї викладіть частина фаршу в формі овалу. Товщина шару близько 2 см. На фарш викладіть потерті на тертці яйця і горошок. Також викладаємо моркву і квасолю.
На начинку викладаємо шар залишився фаршу. Надайте рулету форму батона і поставте в духовку випікатися до появи рум'яної скоринки. Готову страву злегка остудіть.