Рецепт Рибний рулет з яйцем фото

Рибний рулет з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Завдяки оригінальній начинці, цей рулет виглядає дуже незвично. Смак у нього - приголомшливий. Готувати його досить просто, продукти - також доступні.

Опис приготування:

Рибний рулет з яйцем буде добре виглядати на столі по сусідству з картопляним пюре і свіжими нарізаними овочами: помідорами і огірками. Приємного вам апетиту!

  • Філе лосося - 500 грам
  • Філе окуня - 1 кілограм
  • Філе червоної риби - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Яйця - 7 штук
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 70 мілілітрів
  • Морква - 2 штуки
  • Квасоля - 250 грам
  • Горошок зелений - 1 Склянка
рибний рулет з яйцем - фото крок 1
Промийте рибне філе під проточною водою, видаліть шкіру і кісточки. Покладіть в блендер і подрібніть. Викладіть фарш в миску, приправити сіллю, поперчіть і додайте два яйця.
рибний рулет з яйцем - фото крок 2
Зваріть яйця, морква і стручкову квасолю. Варену моркву і квасолю поріжте довгими смужками.
рибний рулет з яйцем - фото крок 3
На деку розкладіть пергаментний або папір для випікання. На неї викладіть частина фаршу в формі овалу. Товщина шару близько 2 см. На фарш викладіть потерті на тертці яйця і горошок. Також викладаємо моркву і квасолю.
рибний рулет з яйцем - фото крок 4
На начинку викладаємо шар залишився фаршу. Надайте рулету форму батона і поставте в духовку випікатися до появи рум'яної скоринки. Готову страву злегка остудіть.

Схожі рецепти