Рибні тефтелі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка стала основною помічницею на кухні кожної господині. Якщо треба швидко і смачно нагодувати своїх рідних, без неї не обійтися. Дуже смачно виходять рибні страви, наприклад - тефтелі.
Риба - дуже корисний продукт, але не всі хочуть її їсти, особливо діти. А для наших маленьких капризуль вона просто необхідна. Тому я хочу розповісти, як приготувати рибні тефтелі в мультиварці. Ці рибні котлетки виходять ніжними, соковитими і дуже смачними. Вони сподобаються абсолютно всім. Для їх приготування я беру готове рибне філе і гарненько перемелюю, щоб виключити потрапляння кісточок. Додаю томатний сік, щоб надати приємну кислинку. Як гарнір підійде товчений картопля або каша. Приготуйте такі тефтелі і ситно нагодуйте своїх рідних.
- Філе пангасіуса - 500 грам
- Манька - 2-3 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Томатний сік - 250 мілілітрів
- Зелень петрушки - 2-3 штук (гілочки)
Підготуйте необхідні інгредієнти. Розморожуємо філе пангасіуса. Очистіть цибулю. Гарненько помийте зелень, обсушити паперовим рушником.
Філе пангасіуса поріжте невеликими шматочками, відіжміть зайву рідину і складіть в подрібнювач від блендера, додайте цибулю. Гарненько перебейте.
Яйця збийте і вилийте до м'яса. Додайте також 2-3 столові ложки манки. Посоліть і добре перемішайте. Дайте фаршу трохи постояти, щоб манка ввібрала зайву вологу і тефтелі тримали форму.
Сформуйте невеликі кульки.
У каструльку мультиварки викладіть тюфтельки так, щоб вони не торкалися один до одного.
Залийте томатним соком. Поставте мультиварку на режим "гасіння" . Готуйте приблизно годину.
Рибні тефтелі в мультиварці готові. При подачі прикрасьте гілочками зелені. Смачного!