Рибні котлети з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети дуже корисні, а приготовані з пангасіуса - просто ідеальні, адже вони виходять соковитими і смачними. Повірте, навіть діти, які відмовлялися від риби, не зможуть встояти перед ними.
Готувати рибні котлети - одна насолода, адже робляться вони швидко і легко, а виходять смачними і ароматними. Відмінно для таких котлет підходить пангасіус. Ця риба жирна, тому котлети виходять повітряними, соковитими. Загалом, НЕ котлети, а шедевр. Рецепт приготування рибних котлет з пангасуіса досить простий, інгредієнти доступні, та й готується страва дуже просто.
- Філе пангасіуса - 6 штук
- Твердий сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Сушений кріп - 1 Чайна ложка (можна замінити свіжим)
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок (для панірування)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Рибне філе промиваємо, підсушують і рубаємо ножем на дрібні шматочки.
Очищену цибулю нарізаємо дрібними шматочками, часник можна пропустити через прес або теж дрібно порубати, а твердий сир натираємо на крупну або середню терку.
Готуємо фарш: змішуємо рибу, сир, часник, цибуля і спеції (сіль, перець, сухий або свіжий кріп).
Добре вимішуємо фарш, формуємо з нього котлети. Обвалюють їх у борошні і відправляємо на гарячу сковороду з рослинним маслом. Смажимо з обох боків до рум'яної скоринки.