Рецепт Рибні котлети з пангасіуса фото

Рибні котлети з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Зелень , Пангасіус
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рибні котлети дуже корисні, а приготовані з пангасіуса - просто ідеальні, адже вони виходять соковитими і смачними. Повірте, навіть діти, які відмовлялися від риби, не зможуть встояти перед ними.

Опис приготування:

Готувати рибні котлети - одна насолода, адже робляться вони швидко і легко, а виходять смачними і ароматними. Відмінно для таких котлет підходить пангасіус. Ця риба жирна, тому котлети виходять повітряними, соковитими. Загалом, НЕ котлети, а шедевр. Рецепт приготування рибних котлет з пангасуіса досить простий, інгредієнти доступні, та й готується страва дуже просто.

  • Філе пангасіуса - 6 штук
  • Твердий сир - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Сушений кріп - 1 Чайна ложка (можна замінити свіжим)
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок (для панірування)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
рибні котлети з пангасіуса - фото крок 1
Рибне філе промиваємо, підсушують і рубаємо ножем на дрібні шматочки.
рибні котлети з пангасіуса - фото крок 2
Очищену цибулю нарізаємо дрібними шматочками, часник можна пропустити через прес або теж дрібно порубати, а твердий сир натираємо на крупну або середню терку.
рибні котлети з пангасіуса - фото крок 3
Готуємо фарш: змішуємо рибу, сир, часник, цибуля і спеції (сіль, перець, сухий або свіжий кріп).
рибні котлети з пангасіуса - фото крок 4
Добре вимішуємо фарш, формуємо з нього котлети. Обвалюють їх у борошні і відправляємо на гарячу сковороду з рослинним маслом. Смажимо з обох боків до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти