Рецепт Котлети з пангасіуса фото

Котлети з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт найпростіших рибних котлеток з пангасіуса завжди стане в нагоді. Блюдо сподобається як дорослим, так і діткам.

Опис приготування:

Пангасіус мені подобається набагато більше інших, доступних в магазинах видів риб. Він не такий сухий, як зламати, але і не такий жирний як масляниста риба. Для приготування котлет з пангасіуса вам знадобиться 1 кг замороженої риби (після розморожування це якраз буде 800 г). Блюдо прекрасно поєднується з будь-яким гарніром.

  • Філе пангасіуса - 800 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Печиво - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
котлети з пангасіуса - фото крок 1
Пропустивши через м'ясорубку філе разом з хлібом, солимо його і перчимо. Також додаємо яйця і зелень (зазвичай беру кріп і петрушку).
котлети з пангасіуса - фото крок 2
Все перемішуємо, можна, можливо, якщо любите, додати ще й терту моркву.
котлети з пангасіуса - фото крок 3
Прямо ложкою викладаємо фарш на сковорідку, смажимо з двох сторін до появи золотистої скоринки.
Готово! Простий рецепт котлет з пангасіуса тепер і у вашому розпорядженні, насолоджуйтеся. Смачного)

Схожі рецепти