Котлети з пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт найпростіших рибних котлеток з пангасіуса завжди стане в нагоді. Блюдо сподобається як дорослим, так і діткам.
Пангасіус мені подобається набагато більше інших, доступних в магазинах видів риб. Він не такий сухий, як зламати, але і не такий жирний як масляниста риба. Для приготування котлет з пангасіуса вам знадобиться 1 кг замороженої риби (після розморожування це якраз буде 800 г). Блюдо прекрасно поєднується з будь-яким гарніром.
- Філе пангасіуса - 800 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Печиво - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Пропустивши через м'ясорубку філе разом з хлібом, солимо його і перчимо. Також додаємо яйця і зелень (зазвичай беру кріп і петрушку).
Все перемішуємо, можна, можливо, якщо любите, додати ще й терту моркву.
Прямо ложкою викладаємо фарш на сковорідку, смажимо з двох сторін до появи золотистої скоринки.
Готово! Простий рецепт котлет з пангасіуса тепер і у вашому розпорядженні, насолоджуйтеся. Смачного)
Готово! Простий рецепт котлет з пангасіуса тепер і у вашому розпорядженні, насолоджуйтеся. Смачного)