Рецепт Риба в тесті філо фото

Риба в тесті філо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Лосось , Риба та морепродукти , Тісто філо
ПП рецепти
На обід
Страви з начинкою , Страви в тесті
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами цікавий і при цьому вельми простий рецепт риби в тесті філо. Це тісто стоїть того, щоб відшукати його в магазині або зробити самому. Воно ніжне і відмінно підкреслить смак лосося!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати рибу в тесті філо в домашніх умовах. Насправді в цьому немає нічого складного! Принцип тесту філо такий же, як і у листкового, тому ви швидко розберетеся, як з нього готувати. Рибу ж я рекомендую брати слабосоленую, щоб краще передати її смак. А якщо берете морожену, тоді додайте більше солоного сиру. Бажаю удачі!

  • Філе лосося - 2 штуки
  • Тісто філо - 12 штук(12 шматочків)
  • Сир бринза - 100 грам (трохи в начинку, інше для прикраси)
  • Горошок зелений - 60 грам
  • Вершкове масло - 1-2 чайних ложок
  • Бекон компчений - За смаком
  • Спеції - За смаком
риба в тесті філо - фото крок 1
1. Отже, тісто розстеляємо, викладаємо по центру очищене філе лосося, зверху - трохи масла, спецій і сиру. Загортаємо тепер все в рулет. Тісто філо тонке, тому додатково як би накладаємо з усіх боків нові шматочки.
риба в тесті філо - фото крок 2
2. Тепер ці"пиріжки" 15 хвилин потримаємо в морозилці, щоб тісто зчепилося, а потім запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці півгодини.
риба в тесті філо - фото крок 3
3. Для прикраси змішаємо горошок, трохи подрібненого бекону та сиру, додамо спеції, все перемішати. Подаємо разом. Готово!

Схожі рецепти