Риба в тесті філо
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами цікавий і при цьому вельми простий рецепт риби в тесті філо. Це тісто стоїть того, щоб відшукати його в магазині або зробити самому. Воно ніжне і відмінно підкреслить смак лосося!
Розповім, як приготувати рибу в тесті філо в домашніх умовах. Насправді в цьому немає нічого складного! Принцип тесту філо такий же, як і у листкового, тому ви швидко розберетеся, як з нього готувати. Рибу ж я рекомендую брати слабосоленую, щоб краще передати її смак. А якщо берете морожену, тоді додайте більше солоного сиру. Бажаю удачі!
- Філе лосося - 2 штуки
- Тісто філо - 12 штук(12 шматочків)
- Сир бринза - 100 грам (трохи в начинку, інше для прикраси)
- Горошок зелений - 60 грам
- Вершкове масло - 1-2 чайних ложок
- Бекон компчений - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Отже, тісто розстеляємо, викладаємо по центру очищене філе лосося, зверху - трохи масла, спецій і сиру. Загортаємо тепер все в рулет. Тісто філо тонке, тому додатково як би накладаємо з усіх боків нові шматочки.
2. Тепер ці "пиріжки" 15 хвилин потримаємо в морозилці, щоб тісто зчепилося, а потім запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці півгодини.
3. Для прикраси змішаємо горошок, трохи подрібненого бекону та сиру, додамо спеції, все перемішати. Подаємо разом. Готово!