Рецепт Риба на сковороді фото

Риба на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-3
Час приготування: 30 хв.

Після готування супу залишилося пару шматочків червоної риби? У мене ось так і вийшло якось. Так і народився цей простий рецепт риби на сковороді. Дуже смачне доповнення до будь-якого гарніру, раджу!

Опис приготування:

Ось така ось красива і святкова риба на сковороді в домашніх умовах у мене вийшла! Звичайно ж, можна обсмажити і на звичайній сковороді, смак особливо не змінюється, але на грилі вона все ж виходить більш апетитною на вигляд. Так що ось вам рецепт приготування риби на сковороді, приготуйте як-небудь!

  • Стейки сьомги - 2 штуки
  • Вода - 0.5 склянки
  • Винний оцет - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
риба на сковороді - фото крок 1
1. Стейки промиваємо під проточною водою і поміщаємо в миску. Половину склянки води підігріваємо, розчиняємо в ньому сіль і винний оцет, цією сумішшю заливаємо рибу.
риба на сковороді - фото крок 2
2. Нехай риба постоїть у холодильнику 20 хвилин. Потім дістаємо, змащуємо рослинним маслом з двох сторін - і на сковороду, найкраще на сковорідку-гриль.
риба на сковороді - фото крок 3
3. Смажимо з двох сторін по 2-4 хвилини, в залежності від товщини шматка. Готово!

Схожі рецепти