Рецепт Риба у фользі на сковороді фото

Риба у фользі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Підготувала для вас рецепт про те, як приготувати рибу у фользі на сковороді. Може здатись, що її можна зробити у фользі тільки в духовці, але і просто на плиті виходить не гірше.

Опис приготування:

Червона риба дуже смачна. Крім цього її можна зробити в дієтичному вигляді. У страві збережеться максимум мікроелементів, а смак не буде зіпсований зайвими приправами. Ми просто збризніть рибу лимоном і додамо трохи спецій. Яке ж прекрасне гаряче виходить, яке можна подавати, наприклад, з рисом!

  • Горбуші - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
риба у фользі на сковороді - фото крок 1
Горбушу помийте, чистий і vиpotroshite, видаліть у неї голову і хвіст. Потім розріжте її на шматочки по 2 см.
риба у фользі на сковороді - фото крок 2
Допомога лимон, очистіть цибулю. Інгредієнти наріжте кільцями і полудолькамі. Викладіть рибу в миску. Трохи посоліть її, поперчіть, ó вантаж лимонів з цибулею. Залиште маринуватися на 20 хвилин.
риба у фользі на сковороді - фото крок 3
Я готувала рибу на сковороді гриль, але якщо її у вас немає, то робіть на звичайній (без масла). Загорніть шматочки риби в фольгу, а потім покладіть їх в сковороду.
риба у фользі на сковороді - фото крок 4
Залиште сковороду на вогні на півгодини, регулюючи вогонь за вашим бажанням. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти