Риба у фользі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Підготувала для вас рецепт про те, як приготувати рибу у фользі на сковороді. Може здатись, що її можна зробити у фользі тільки в духовці, але і просто на плиті виходить не гірше.
Червона риба дуже смачна. Крім цього її можна зробити в дієтичному вигляді. У страві збережеться максимум мікроелементів, а смак не буде зіпсований зайвими приправами. Ми просто збризніть рибу лимоном і додамо трохи спецій. Яке ж прекрасне гаряче виходить, яке можна подавати, наприклад, з рисом!
- Горбуші - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Горбушу помийте, чистий і vиpotroshite, видаліть у неї голову і хвіст. Потім розріжте її на шматочки по 2 см.
Допомога лимон, очистіть цибулю. Інгредієнти наріжте кільцями і полудолькамі. Викладіть рибу в миску. Трохи посоліть її, поперчіть, ó вантаж лимонів з цибулею. Залиште маринуватися на 20 хвилин.
Я готувала рибу на сковороді гриль, але якщо її у вас немає, то робіть на звичайній (без масла). Загорніть шматочки риби в фольгу, а потім покладіть їх в сковороду.
Залиште сковороду на вогні на півгодини, регулюючи вогонь за вашим бажанням. Подавайте блюдо гарячим.